term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:4717
category_7 #9927b0

Ha látszol, élsz

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ha látszol, élsz

Myreille - Publikálva:

lead

A láthatósági mellényről és alternatíváiról. Minden autó és motor alapfelszerelése között szerepeljen a láthatósági mellény és ha az út szélén kell valamit babrálni, tessék felvenni! Lehet, hogy nem a legdivatosabb ruhadarab, de az életet jelentheti. Én gyerekruhákon, főleg télikabátokon, kötelezővé tenném a fényvisszaverő csíkot, persze én paraanya vagyok… Bringásoknál, az első és a hátsó lámpa mellett, egyre elterjedtebbek a láthatósági cuccok: mellények, láthatósági csíkok és fényvisszaverő hátizsáktakarók, bár ezek a gyalogos közlekedésben is jól használhatóak:

spaka

Bike Planet

taskatakaro

Bike Planet

Bike Planet web>>

Dizájnos és vicces megoldásokat kínál a láthatóság növelésére a creativeBIKE. A fényvisszaverő minták kerülhetnek pólóra, esőkabátra, kapucnis pulóverre, és nem csak biciklizéshez, de sportoláshoz is használhatóak. Abba pedig erősen reménykedem, hogy a gyerek nagyobb kedvvel visel egy “világítós” pólót, ha vicces a mintája, hiszen a gyerekek láthatósága nekem nagy para, legszívesebben kivilágítanám a cikázó villámokat, mint egy karácsonyfát, de cikianya se szeretnék lenni, ezért mérsékeltebb megoldásokat keresek.

zokni

creativeBike

polok

creativeBike

creativeBIKE web>>

A svédek mindenre gondolnak, de a kismamákra-kisbabákra és a biztonságra kiemelten. Télen, amikor hosszúak az esték, rendkívül fontos, hogy a babakocsi jól látszódjon. Olyan babakocsit pedig egyáltalán nem találtam, amelyen lett volna fényvisszaverő csík vagy minta. Sok fejtörést okozott ez nekem, hogyan is tehetném észrevehetőbbé a babakocsimat, pedig a megoldás egyszerű:

babakocsi

Reflexöverdrag för barnvagn - Clas Ohlson

A láthatósági mellény talán a legcikibb ruhadarab, kamaszra feladni szinte lehetetlen, ugyanakkor a legfontosabb, hiszen a közlekedés alapszabálya látni és látszani. A Hi-Vis (Highly-Visible) kollekció legújabb darabjai fiatalosak és csinosak: hi-vis-vest1 hi-vis-vest4 Forrás és fotó:  design(dot)fr, Safe and Seen

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra