term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:2857
category_7 #9927b0

Nem csak én utálok mosogatni

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nem csak én utálok mosogatni

Myreille - Publikálva:

elevatejosephlead A Joseph Joseph két legújabb konyhaeszköze ékes bizonyíték arra, hogy a feladatokat egyszerűen, de tökéletesen kell megoldani.

A Joseph Joseph Richard és Antony Joseph brandje, és legújabb konyhaeszközeikkel megint rajongójukká tettek. (Amúgy is kedveltem őket és a cuccokat, szóval nem volt nehéz dolguk.)

catcherjoseph1

Catcher/Joseph Joseph

catcherjoseph2

Catcher/Joseph Joseph

A Catcher citromfacsaró a tökéletes citromfacsaró. Ennél tökéletesebbet már nem lehet alkotni. Egyetlen eszközről van szó, amely egyszerűen használható és tökéletesen megoldja a hasonló szerkezetek gyenge pontját: szűrője felfogja a magokat. Persze, tudom, hogy a nagy szakácsok kézzel csavarják a citromot és tenyerükkel fogják fel a magokat, de nekem akkor sohasem sikerül tökéletesen kicsavarni a citromot és amikor a levet csorgatom a kezeim között, csúsznak a magok is…

elevatejoseph1

Elevate/Joseph Joseph

elevatejoseph2

Elevate/Joseph Joseph

Az Elevate kollekció 6 darabja rendelkezik azzal a “kis pöcökkel”, amely Gillian Westley találmánya, és amely megakadályozza, hogy az eszköz a munkapulthoz vagy a terítőhöz érjen. Egy pöckös fakanalat azonban hiányolok, mert nekem legtöbbször nem a merőkanál, hanem a fakanál okoz gondot. (Azt a hülye fakanáltartót meg egyszerűen nem vagyok képes használni.)

Joseph Joseph web: http://www.josephjoseph.com/

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra