term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:19665
category_7 #9927b0

Őrülj meg te is! Amerikai foci és ami körülötte van

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Őrülj meg te is! Amerikai foci és ami körülötte van

Myreille - Publikálva:

Vasárnap a Super Bowl-on New England Patriots – New York Giants meccs lesz. A világ legnézettebb sporteseményének a körítése is zseniális. 4 éve a Patriots egyetlen meccset veszített. A Super Bowlt. A mindenki által eltemetett Eli Manning megmutatta, hogy jobb, mint a szépfiú Tom Brady. (Tom Brady amúgy Gisele Bündchen férje.) Most mindketten jobbak akarnak lenni, mint Eli bátyja, Peyton Manning… Vasárnap kiderül! Addig viszont íme a körítés, amelyet ugyanúgy imádok, mint magát az amerikai focit.

NFL-es MyM&M's

Nagy jóság az M&M’s-től, hogy az NFL minden csapatának van egyedi cukorkája, azaz a csapatra jellemző színű cukorkákon a csapatra jellemző felirattal. Vasárnapra nagy adag New England Patriots-os zacskókkal rendelnék legszívesebben, ezzel is támogatva a New York Giants-et, hogy Manningék felfalják Bradyéket. Amúgy mindenki megtervezheti saját M&M’s-ét születésnapra, esküvőre vagy éppen Valentin-napra.

Victoria's Secret

Az nem kérdés, hogy a pasim szereti az amerikai focit, de ugye én is. A Victoria’s Secret pedig szereti a nőket és a pasikat, így NFL kollekció, amely kényelmes pamut és csipkementes, mégiscsak vonzó mindenkinek. Super Bowl előtt bemelegítésként ajánlott a The Blind Side című film, Super Bowl után pedig jöhetnek a rózsaszín csipkés-döglesztő fehérneműk…

NFL Stadium Series Poster/Lelőhely: Etsy

NFL Stadium Series Poster/Lelőhely: Etsy

NFL Stadium Series Poster/Lelőhely: Etsy

A canadai birdAve zseniális sorozatot készített NFL stadionokról. Én tuti nem rúgnám ki a pasimat, ha néhány ilyennel állítana haza. Ráadásul a képek háttérszínét a színskáláról mindenki maga választhatja. Az indianapolisi Colts stadionja azért került be ebbe a válogatásba – nem, nem azért mert annak is kék a háttere, hanem – mert itt játsszák a XLVI Super Bowlt.

Hair Bow/lelőhely: Etsy

Hair Bow/lelőhely: Etsy

A meccsek, de főleg a Super Bowl, ami évek óta a világ legnézettebb sporteseménye, egyenesen generálja az őrültségeket. A nézőtéren mindig vannak elképesztő figurák, amelyet a tévé megmutat. Ezzel a fejdísszel nagy az esély a képernyőre kerülni. De ki bánja, ha győz a csapata? Természetesen, minden csapatnak készült fejdísz, de a Niners-es már csak jövőre lesz jó…

És ha már őrültségek, akkor tessék néhány a Giants repertoárjából és néhány a Patriotstól. Íme minden a körömlakktól a kenyérpirítóig.

Giants

Giants

Giants

Giants

Patriots

Patriots

Zuhanyfüggöny akasztó, nem képrejtvény - Patriots

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra