Egy egész chilipaprika, 5 másodperc rázás, és friss fűszerőrlemény-bármikor. Az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása a magyar találmány, a Papr!kum.
 
			
			
		
	A rázás intenzitásától függően 5-15 másodperc alatt durvától a finom állagig különböző finomságú friss fűszert készíthetünk (Fotó: paprikum.eu)
 
			
			
		
	
		
		 
			
			
		
	
		
		 
			
			
		
	
		
		 A paprika a magyaros konyha meghatározó fűszere – régen a só és a bors mellett helyes kis fűszerszórókban asztalra is került -, azonban legyen tüzes vagy édes, a fűszerpaprikát a világon mindenhol kedvelik. Évszázadok óta kulturális szimbólumként, szerencsehozó talizmánként és ősi fűszerként használják.
A nemzeti konyhák saját, pirospaprikából készült fűszerkoktéljai és -keverékei (pl. a curry vagy az adzsika) egyre ismertebbek és egyre népszerűek.
 
A paprikán kívül a Papr!kummal bármilyen szárított fűszert megőrölhető az édesköménytől a cayenne borsig, a fahéjtól a szerecsendión át a csillagánizsig. Egyszerűen használható és könnyen tisztítható, paprikapiros színével pedig minden konyha dísze.
			
			
		
	
A paprika a magyaros konyha meghatározó fűszere – régen a só és a bors mellett helyes kis fűszerszórókban asztalra is került -, azonban legyen tüzes vagy édes, a fűszerpaprikát a világon mindenhol kedvelik. Évszázadok óta kulturális szimbólumként, szerencsehozó talizmánként és ősi fűszerként használják.
A nemzeti konyhák saját, pirospaprikából készült fűszerkoktéljai és -keverékei (pl. a curry vagy az adzsika) egyre ismertebbek és egyre népszerűek.
 
A paprikán kívül a Papr!kummal bármilyen szárított fűszert megőrölhető az édesköménytől a cayenne borsig, a fahéjtól a szerecsendión át a csillagánizsig. Egyszerűen használható és könnyen tisztítható, paprikapiros színével pedig minden konyha dísze.		
 
			



