term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:29737
category_21 #32cdd1

Nagy csokor rózsaillat a jószagboltból

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nagy csokor rózsaillat a jószagboltból

Myreille - Publikálva:

lush

Nem tudom megunni a kerti rózsa illatát. Kedvenc jószagboltomban, a Lushban, őrületesen jó a kínálat rózsás termékekből. A Lush kilenc éve a törökországi Senirben vásárolja a termékeihez felhasznált rózsaolajat és rózsakivonatot. Bár mindkét alapanyagból kifinomult rózsaillat árad, a rózsa virágából készült olaj és a kivonat illata jól megkülönböztethető egymástól. A rózsaolaj illata édes és mézes árnyalatok gazdagítják, ezzel szemben a rózsakivonat illata olyan, akár a virágzó rózsaültetvény. Rose Jam tusfürdő A kedvencem. Nem csak zuhanyzás közben tölti be az orrom a finom rózsaillat, hanem utána még órákig, mégsem tolakodó. Nem csak a testemnek, de a lelkemnek is igazi kényeztetés egy fárasztó vagy borús nap után. Érdekessége, hogy a Rose Jam tusfürdő készítéséhez török rózsaolajat és rózsakivonatot is felhasználnak.

RoseJam

Rose Jam tusfürdő/Lush

Turkish Delight krémszappan Parfümökkel vetekszik az illata. A kakaóvajban és mandulaolajban gazdag krémszappan nem hagy olajos nyomot, azonban gazdagon táplálja a bőrt. Zuhanyzáshoz és fürdéshez is használható, utána puha és bársonyos lesz a bőröm.
Turkish Delight

Turkish Delight krémszappan/Lush

Ro’s Argan testkondicionáló Néhány hónapja láttam ismeretterjesztő filmet, amiben arról mesélt egy prof, hogy a nők, amikor krémet választanak, döntését jobban befolyásolja a csomagolás, mint az összetevők listája. Azóta tudatosabban nézem a reklámokat, fogom meg a tégelyeket. Egy nehéz üvegtégely, arany kupakkal és egy csillogó hollywoodi színésznővel valóban nagyon vonzó. Sokkal csábítóbb, mint egy műanyag, fekete tégely. Legalábbis első pillantásra. Ha a fekete tégelyben a Ro’s Argan testkondicionáló van, akkor az első szippantás és az első krémezés az azonnali szerelmet jelenti a lágy, rózsaszín és rózsaillatú krémmel. Nem mellesleg a fekete, műanyag tégelyekről még azt is érdemes tudni, hogy újrafelhasznált műanyagból készülnek és 5 db tisztára mosott tégelyért cserébe szappant adnak ajándékba a Lush üzletekben. Tehát nem csak a kozmetikumok gyártása és alapanyagai környezettudatosak, de még a csomagolás is.
Ro's Argan

Ro’s Argan testkondicionáló/Lush

Chou Chou… I Love You fogtabletta Hogyan kell a fogtablettát használni? Hogyan érzem majd magam egy csokor rózsával a számban? Tele voltam kérdéssel, ám a válaszok sokkal kellemesebbek voltak, mint reméltem. A tablettát szétrágtam, majd úgy mostam fogat, mintha fogkrémet használnék. A rózsa íze és illata először sokkoló volt – nem szeretem a rózsavizes édességeket -, de utána szelídült és végül csak a kellemes emlék marad.
Chou Chou fogtabletta

Chou Chou… I Love You fogtabletta/Lush

Rose Jam Bubbleroon “Ha a Nőegylet tudna fürdőtermékeket gyártani, ilyet készítenének.” – szól a Rose Jam Bubbleroon habfürdő leírása, és teljesen találó. Hosszú, forró, rózsaillatú habfürdő… Bocs, két óráig enyém a fürdőszoba és senki se zavarjon!
Rose Jam Bubbleroon

Rose Jam Bubbleroon/Lush

Rose Queen fürdőgolyó A vízben a golyó pezseg és mintha minden buborékból rózsaillat pukkanna szét. Többször fürödtem már vele, de még mindig nem untam meg.
Rose Queen

Rose Queen fürdőgolyó/Lush

Tisty Tosty fürdőgolyó A legszebb fürdőgolyó, ráadásul nem is golyó, hanem szívformájú. Annyira giccses, hogy szárított rózsa, rózsaillat és szívecske, de így felnőtt fejjel, sokszor fáradtan, sokkal jobban imádom ezeket a bájos semmiségeket, mint kislányként.
Tisty Tosty

Tisty Tosty fürdőgolyó/Lush

Sex Bomb fürdőgolyó A Sex Bomb fürdőgolyónak nem csak a neve, de az illata is érzéki. Azokra a hétvégékre tartogatom, amikor a gyerekek a nagyszülőknél vannak…
Sex Bomb

Sex Bomb fürdőgolyó/Lush

Amandopondo habfürdő “Gyengéd fürdő azokra az időkre, amikor a világ durva, mint a pokróc. Ilyenkor engedd, hogy ez a rózsalepel vigasztalóan körülöleljen és a citromillat vidám magasságokba emelje a lelked.”  Megsimogat és új lendülettel tölt fel, és rózsát kapni mindig jó, főleg, habfürdővel együtt.
Amandopondo

Amandopondo habfürdő/Lush

Számomra nagyon fontos, hogy milyen kozmetikumokat használok. Nagyon szeretem a Lush kézzel készített termékeiben, hogy nem csak a csomagoláson, hanem az interneten is megtalálható az összetevők listája, részletes magyarázatokkal. (pl. rózsaolaj.) De azt is nagyon jó végignézni, milyen a rózsaszüret Senirben és hogyan készül a rózsaolaj. A rózsákat mindig napfelkelte előtt szüretelik, mert a virág illóolajai a napsütés hatására párolgásnak indulnak…

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra