Nem csak piros: Körömlakk Christian Louboutin-tól

Myreille

Christian Louboutin, a piros talpú cipők mestere, luxus körömlakkal örvendezteti meg a nőket. 50 dollár egy puccos  üvegecske.
Christian-Louboutin-Nail-Polish02
A körömlakkok inspirálták Christian Louboutin-t, amikor cipőinek talpát pirosra festette – egészen pontosan megragadta asszisztense piros körömlakkját és azzal festette be az éppen tervezett cipő talpát -, és most, a cipők és a táskák után, legújabb termékeként luxus körömlakkokat dobott piacra. A puccos, csiszolt üvegek már önmagukban is figyelemfelkeltőek, az ecsetek hosszú, 8 centis, hegyes nyelét a cipők tűsarkáról mintázták.
Louboutin nem csak a körömlakkozásnak akarta megadni a módját, hanem olyan tárgyat akart tenni a nők piperepolcára, amely felér egy műalkotással.
Természetesen az első szín, amelyet Christian Louboutin körömlakkban meg lehetett vásárolni, a Louboutin piros, ez az élénk, örökké divat piros, amelyet – 50 dolláros ára ellenére – azonnal el is kapkodtak.
Christian-Louboutin-Nail-Polish03
Christian-Louboutin-Nail-Polish03b
Christian-Louboutin-Nail-Polish04
Az ikonikus piros mellett Louboutin 30 színnel indítja körömlakk-kollekcióját. A színárnyalatokat 3 téma szerint csoportosította: a Pops vidám, tiszta, divatos, nyári színeket tartalmaz, a Noirs vad és dívás a mély pirostól a sötét kékig, a Nudes pedig korábbi, azonos nevű cipőkollekciójának színei ihlették. Természetesen minden Louboutin körömlakk a drámai kupakkal kerül forgalomba – és hogy a luxus körömlakk minden betűjét megérdemeljék -, a körömlakkba extra sok pigmentet “pakoltak” és ettől a festet körmök még szebbek, még csillogóbbak lesznek.
Christian-Louboutin-Nail-Polish05
Christian-Louboutin-Nail-Polish06
Christian Louboutin úgy tartja, hogy nem a tűsarok a szexi, hanem az, ahogyan a nő a tűsarkakon sétál, és hasonlóan gondolkodik a körömlakkokról is. Nem maga a körömlakk csábító, hanem azok a mozdulatok, gesztusok, amelyeket a lakozott körmű kezével művel…

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra