term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:36124
category_21 #32cdd1

Pipere: júliusi kalandozások a fürdőszobámban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: júliusi kalandozások a fürdőszobámban

Myreille - Publikálva:

Végre találtam egy igazán jó rúzst, körömlakkban pedig tombol a kék. A gyümölcsös illatok mellett a Dream Cream hoz igazán jó formába, mert megérdemlem!

Piperepolc: júliusi kedvencek (Nem méretarányos, de szerettem volna egy képzeletbeli polcot.)

Piperepolc: júliusi kedvencek (Nem méretarányos, de szerettem volna egy képzeletbeli polcot.)

Rimmel London 60 Seconds körömlakk - Rita Ora kollekció

Rimmel London 60 Seconds körömlakk – Rita Ora kollekció

Már a múltkor megemlékeztem arról, hogy a Rimmel London 60 Seconds körömlakkjai nem csak ígérik a gyorsaságot és a tartósságot, hanem be is váltják. Tavaly az összes, világosabb és sötétebb pirosat megvettem, azonban az új Rita Ora kollekció kékjei azonnal elcsábítottak. A moksha-kék, hivatalosan Do Not Disturb, egyszerűen kihagyhatatlan, de egy Midnight Rendezvous-t is beszereztem mellé. Fájdalmas csalódás csak akkor ért, amikor elkezdtem elmosni. Nem csak a körmömet színezte el – így jár, aki nem használ alapozót vagy mifenét -, hanem az ujjaimat is. Lemosás után egy napig vállalhatatlanul néz ki a kezem… Szóval végül úgy lettem vele, mint egy hűtlen férjjel, szeretem a színét, használnám gyakrabban is, de úgy érzem, összességében nem éri meg a tortúrát.
Yves Rocher Csillogó Rúzs - Tangarine

Yves Rocher Csillogó Rúzs – Tangarine

Fél éve keresek rúzst, de vagy túl drágának találtam, ami tetszett, vagy kiborított az állaga. A Yves Rocher Csillogó rúzst a neve alapján először kizártam. Nem csillogásra vágytam, hanem élénkségre, természetességre, franciás eleganciára. Egy véletlen szerencse folytán – igen, serendipity volt a javából – kipróbáltam az Yves Roche új rúzsát, ráadásul a Tangarine árnyalatát. Korábban ezt az árnyalatot is elvetettem, mert túl élénknek gondoltam, ám amit felkentem, azonnal tudtam, hogy ez az én rúzsom: jó az illata, szép a színe, jól áll, tartós és nem mellesleg cseresznyeolajat tartalmaz. A termék leírása szerint: az Yves Rocher kutatói most először választottak cserenyeolajatat egy rúzs alapanyagául. A cseresnyeolaj fényvisszaverő és hidratáló hatása miatt, természetes csillogást kölcsönöz az ajkaknak. És én is ezt szeretem benne a legjobban, hogy úgy színezi át a szám, hogy nincs vastag rúzsréteg, ám tökéletesen fed és természetes ragyogást biztosít. Amúgy 12 árnyalatban kapható és én erősen szemezek a Rose vif árnyalattal is.
Yves Rocher Tusfürdő radírozó gyümölcsmagokkal - barack

Yves Rocher Tusfürdő radírozó gyümölcsmagokkal – barack

Az Yves Rocher Tusfürdő radírozó gyümölcsmagokkal finom illata reggel és este is jobb kedvre derít, az apró magok felpezsdítenek. Nem karcolnak, hanem masszíroznak. Szeretem a fürdés utáni illatfelhőt, amely körbelebeg, a bőröm pedig nem csak tiszta, hanem puha és élettel teli.
Lush Granny Takes A Dip

Lush Granny Takes A Dip

A Lush Granny Takes A Dip színpompás és nagyszerűen fűszeres, citrusos fürdőgolyó. Illata kellemesen feltölt egy fárasztó, meleg nap után, úgy érzem, mintha pár órát aludtam volna. Na jó, egy bő órát biztosan áztam a vízben…
Lush Dream Cream

Lush Dream Cream

Az öntartósító Lush Dream Creamet kéz- és testápolónak használom, illetve a sok nyári mezítlábazás miatt a lábamra, talpamra is kenem. Szeretem könnyű állagát, diszkrét illatát és hogy pillanatok alatt felszívódik. A hűsítő és nyugtató hatású összetevők, mint a zabtej, a rózsavíz és a kék kamillaolaj gyorsan táplálják a bőrt, de az illóolajok is kifejtik jótékony hatásukat: a rózsakivonat csökkenti a bőr kipirosodását, a kék kamillaolaj gyulladáscsökkentő hatású, a teafaolaj fertőtlenít, a levendula pedig kondicionálja a bőrt.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra