term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:50209
category_32 #d3e60c

Csoda Kitty csillogó, cuki és (majdnem) nagyon boldog világa

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Csoda Kitty csillogó, cuki és (majdnem) nagyon boldog világa

Myreille - Publikálva:

Emlékeztek még a LEGO-kaland című mozifilmre és benne Csoda Kitty-re? Most tízperces epizódokkal jön a macskakornis! Hello Csoda Kitty!

Csoda Kitty

Csoda Kitty annyira cuki, hogy nem lehet nem szeretni!

A LEGO-kalandban bemutatkozott, most önálló, tízperces epizódokból álló sorozattal jön Csoda Kitty és barátai, hogy mindenki nagyon boldog legyen…  Csoda Kitty egy macskakornis, azaz a macska és az unikornis ötvözete. Cuki, rózsaszín hercegnő, akinek az a legfőbb küldetése, hogy minden alattvalóját boldoggá tegye és elűzze a szomorúságot birodalmából. Ám derűlátó jelleme és hatalmas szíve ellenére Csoda Kitty mégiscsak egy macska, aki heves vérmérsékletű és igen könnyen dühbe jön, ha bárki is veszélyezteti a saját vagy kisöccse, Puppykorn herceg nyugalmát. A királyi várban él még Dr. Fox, az udvari tudós, és Hawkodile, Csoda Kitty hűséges testőre is. Szót kell még ejteni Richardról, Rickről  Csoda Kitty és Puppycorn unott komornyikjáról, aki igyekszik rendben tartani a várat, annak ellenére, hogy Csoda Kitty-t ez érdekli a legkevésbé, valamint Frown mesterről a szomszédos, búskomorság királyság uralkodójáról, aki hűséges segédjével, Brock-kal, ahol csak tud keresztbe tesz Csoda Kittynek.
Csodakitty

Puppykorn és a dühös Csoda Kitty

Csoda Kitty felnőtt és magyar népmesékhez szokott szemhez képest nagyon furcsa jelenség, de roppant szórakoztató ugyanis nagy igyekezetében, hogy mindenkit boldoggá varázsoljon, olykor (sokszor) túltolja a jóságot. Például akkor, amikor rájön, hogy az unalmas komornyik még sohasem termelt csillámanyagot – ami akkor keletkezik, amikor kicsattanunk az örömtől – és azon kezd el fáradozni, hogy morcosság helyett végtelen boldogság járja át Richardot, vagy amikor szerelmi ügyekben vállal tanácsadást. Máskor meg Frown mester hozza ki Csoda Kittyből a tomboló vadmacskát, mert egyszerűen csak felidegesíti vagy ellopja Puppykorn születésnapi kívánságát. Olykor teljes őrületnek tűnik, ami Csoda Kitty körül történik – de valljuk be, ez nem olyan nagyon meglepő, hiszen mégiscsak egy macskaunikornisról van szó, aki egyik pillanatban szivárványszínű csillámokat szór, másik pillanatban meg tüzet okád -, ám a történetek jól felépítettek, kerekek, a végső tanulság klassz, humorral fűszerezett és mindez jól egyensúlyozza a szélsőségeket.
Csoda Kitty és barátai

Csoda Kitty és barátai

  Csoda Kitty 2018. május 21-én debütál. A Warner Bros. Animation által készített, csillogással és cukisággal megtöltött rajzfilm hétköznap 17:40-kor lesz látható kizárólag  Cartoon Networkön, hétvégi 10:30-as és 17:50-es ismétléssel.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra