Ha John McClane bagolynak születik

Myreille

Az Őrzök legendája elképesztően látványos és sablonos. Persze, annyira nem rossz, hogy ne legyen folytatása.
Kathryn Lasky regényfolyama, a “Guardians of Ga’Hoole” szolgált alapul Az Őrzők legendájához (Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole). Tehát patron van a további pufogtatáshoz…
A film nagyon szép, de nagyon-nagyon, abban hiba nincs, ráadásul elképesztőek a 3D-s effektek és remek mellé a zene, a sztori viszont igen egyszerű. Minden rafinéria nélkül játssza ki a sablonos adukártyákat. Vannak jó baglyok és vannak rossz baglyok, és természetesen van egy ifjú bagoly, aki igaz és tiszta, és hőssé válik, pont úgy, mint egykoron John McClane és Bruce Willis. Az ifjú, ám hős génekkel megáldott bagoly bajba kerül, de nem csak magát, hanem mindenkit meg akar menteni. Követi álmait és hitét, és útja során barátokra talál, elárulják, bagolyfeletti erőket mozgat meg és természetesen ő az egyetlen bagoly, aki átlátja a gonosz baglyok ármánykodását és végül megmenti a bagolyvilágot.
Minden mese ugyanerről szól, ezt nem is lehet felróni Az Őrzők legendájának, viszont ebben az esetben a végeredmény egy vérbeli zs-kategóriás akciófilm a világ legszebb vizuális tükkjeivel. Szülők unják, gyerekek rettegnek, de mindenki megnézi, mert gyönyörű.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra