term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:7496
category_32 #d3e60c

Új szörny a mozikban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Új szörny a mozikban

Myreille - Publikálva:

A borzalom maga: romantikus akcióvígjáték.

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta nem választ jól. Csoda, hogy Hollywoodban még nem kerülik babonásan, mert az szinte biztos, hogy amiben ő feltűnik, abból bukás lesz. Karmáját az állatpasi Gerard Butler se tudta kizökkenteni. Az Exférj újratöltve (The Bounty Hunter) oltári égés, bár ebben a nagyon karcsú színésznőnek igen kevés szerepe jutott, a szinopszis és a forgatókönyv úgy szar, ahogy van. Kinek jutott eszébe ötvözni a romantikus vígjátékot az akció vígjátékkal? Columbo felesége is azért volt olyan érdekes, mert nem ismertük, és senki se volt kíváncsi arra, hogy amikor a nyomozó felveszi a balon kabátját a felesége odaszól-e neki, “Drágám, a szemetet is vidd le magaddal!”.

Az Exférj újratöltve gubancos szálai – adott két ember, akik egy időben együtt éltek, majd elváltak, az egyik exzsaru, aktuálisan fejvadász, a másik újságíró, aki egy rejtélyes öngyilkosság után nyomoz. És mit ad Isten… A fejvadásznak éppen exnejét kell dutyiba vinni, és ott folytatják kapcsolatukat, ahol anno abbahagyták. Közben persze összefutnak csúnya bácsikkal is – nem izgalmat, hanem csömört okoznak. (A filmben egy nagyon vicces mondat volt, aki bekommenteli, kap egy moksha-táskát.)

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)

És hogy biztos legyen a falkaparás, a Párterápia (Date Night) szintén romantikus vígjáték és akció vígjáték katyvasza. Leslie Nielsen bosszúja, nincs mese. Fosterék (Steve Carell és Tina Fey) éppen annyi ideje házasok, hogy kapcsolatuk kiszámítható és rutinszerű. Olykor eljárnak vacsorázni – gyerekekre addig más vigyáz – és életük legizgalmasabb pillanatai, amikor más emberek életét próbálják kifigurázni. Barátaik az unalmas és színtelen házasság miatt válnak, ők pedig belecsapnak a lecsóba, elmennek egy puccos étterembe és saját foglalás híján lenyúlnak egy másikat. Innen a romantikus vígjáték akcióvígjátékba megy át, ugyanis középosztálybeli párunkat zsarolóknak nézik és az este folyamán belekóstolnak a “kemény fiúk világába”. A teremben voltak olyanok, akik nevettek. Én nem voltam közöttük.

Párterápia (Date Night)

Egyik film se kötött le és egyik sem szórakoztatott. Viszont igen jó tapétákat és bútorokat láttam a vásznon…

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra