term ID:
parent cat ID:6
parent cat ID 1:
post ID:3334
category_6 #0b5264

Nosztalgia kacatok boltja

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nosztalgia kacatok boltja

Myreille - Publikálva:

nosztalgiakacat

Az apró üzletben olyan kincsekre lelni, amelyek után nagymamám padlásán kutattam.

Az angol country style Budapesten. Csipkék, macik, angyalok, terítők, táskák, órák, libák, csupa olyan kiegészítő, amely otthonosabbá teszi a lakást és azt az édes vidéki romantikát idézi. Lehetetlen ellenállni.  A bolt fő profilja a kézzel készített figurák, amelyek apró öltésekkel és nagy szenvedéllyel születnek. A pici üzlet hangulata is különleges, szeretet, figyelem és kedvesség elegye. Jó betérni, jó ott lenni és jó ott vásárolni.

A bolt kínálata rendszeresen megújul, követi az évszakok és ünnepek egymásutánját, de a stílus és a minőség változatlan. Én meg mindig és újra találok magamnak “szerelmet”.

A Nosztalgia kacatok boltja november 10-én ünnepli 1 éves születésnapját és ezen a jeles napon minden termék 20%-kal olcsóbban vásárolható meg reggel 8 órától este 8 óráig.

Nosztalgia Kacatok Boltja Cím: Budapest, XIII. kerület, Herzen u. 5. (A Szent István Park környéke, csendes utca a Pozsonyi és a Hollán Ernő utca között.) Nyitva: hétfőtől-péntekig 10:00 – 18:00, szombaton 10:0 – 13:00 Web: http://www.nosztalgiadesign.hu

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra