term ID:
parent cat ID:75
parent cat ID 1:
post ID:49875
category_75 #000000

A KitKat támad először rubin, azaz rózsaszín csokoládéval!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A KitKat támad először rubin, azaz rózsaszín csokoládéval!

Myreille - Publikálva:

A Nestlé KitKat Chocolatory Sublime Ruby néven ma dobta piacra a világ első rubin csokoládéjával bevont édességét. A Távol-Keleten debütál a az új csoki!

Nestlé KitKat Chocolatory Sublime Ruby

Nestlé KitKat Chocolatory Sublime Ruby

Nem olyan régen jött a hír, hogy az ét-, tej- és fehércsoki utána itt a negyedik, a rubin (ruby). Emlékeim szerint a rubin nem is a negyedik, hanem már az ötödik csokoládé, mert néhány évvel ezelőtt a Dulcey jelentkezett be a negyedik csokoládé címéért

Miért rózsaszín a rubin csokoládé?

A csokoládé a természetes rózsaszín árnyalatú Ruby kakaóbabból készül. A rubin csokoládét mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül egy teljesen új, bogyós gyümölcsöket idéző ízélményt ígér.

Rózsaszín KitKat

Rózsaszín KitKat

Rózsaszín KitKat

A rubin (ruby) csokoládé viszont vagányan kezdi a világhódító útját. A rubin csokoládéval bevont rózsaszín Kitkat, a KitKat Chocolatory Sublime Ruby először a japán és koreai piacon lesz kapható, kiegészítve a Japánban készült több mint 350 különféle ízben kapható KitKat változatot. Na, éppen a KitKat őrület az, amiért egyszer szeretnék hosszabb időt Japánban tölteni. De talán ennyit se kell várnom! A Nestlé a sajtóközleményében azt ígéri, hogy a rózsaszín KitKat idén Magyarországon is bevezetésre kerül!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra