term ID:
parent cat ID:75
parent cat ID 1:
post ID:37620
category_75 #000000

Eleanor és Park könyvtrailer

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Eleanor és Park könyvtrailer

Myreille - Publikálva:

Rainbow Rowell könyvéről az Eleanor és Parkről csupa jót hallottam. Rengeteg díjat nyert és nagyon olvasott könyv. Nézz bele! Park Sheridan tökéletesen kigondolta. Ha senki sem látja, akkor senki sem fogja zavarni. Ha láthatatlanná tud válni, mindenki békén hagyja majd. Eleanor Douglas akkor sem lenne képes eltűnni, ha megpróbálná. Minden túl sok rajta – hatalmas tűzvörös haja, különc, bohém öltözködése és a szokatlan bolondságok, gondolatok, melyek elhagyják a száját. Mikor Eleanor feltűnik Park iskolabuszán, a fiú nem tudja eldönteni, hogy bátor-e, vagy kész öngyilkosság, amit csinál… De képtelen kiverni a fejéből a hozzá hasonlóan örök kívülálló lányt. Két rossz csillagzat alatt született fiatal története, akik elég okosak ahhoz, hogy tudják, az első szerelem szinte sohasem tart örökké, de elég bátrak és elszántak ahhoz, hogy mégis megpróbálják.

Rainbow Rowell: Eleanor és Park

Rainbow Rowell: Eleanor és Park

Külföldön imádják ezt a könyvet, többe között ilyen díjakat söpört be: – Legjobb ifjúsági regény, 2013 (Goodreads, közönségszavazás) – Best Book 2013 (School Library Journal) – Legjobb ifjúsági regények egyike, 2013 (The New York Times) – Best of 2013 (Publishers Weekly) – Amazon Top 10, 2013

Két dologra vagyok kíváncsi. Az első, hogy milyen klassz most tininek lenni és milyen egy nagyon sikeres ifjúsági könyv, a másik pedig az, hogy mennyire öregedtem meg egy tini-regényhez.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra