term ID:
parent cat ID:1861
parent cat ID 1:44
post ID:14310
category_44 #ff9500

Negyvenhárom ország csavargója

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Negyvenhárom ország csavargója

Myreille - Publikálva:

Homer Simpson és Einstein már fogta a kezében, Shrek a fülére akasztotta. Bruce Willisnél nagy volt a nyüzsgés. Legutóbb Madame Tussaudsnál és a London Film Museumban járt a világjáró moksha-táska. De teljesen véletlenül, egy másik utazóval a Stourheadben kirándul, ahol a Keira Knigthley főszereplésével készült Büszkeség és balítéletet forgatták, és a hely arról nevezetes, hogy  Elizabeth B-nek itt mondja el Mr. Darcy, hogy szereti.

Világjáró moksha-táska, 2011.04.04

500-nál is több kép készült már a moksha-táskáról és 43 ország (Svájc, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Kína, Fiji, Nagy-Britannia, Thaiföld, Magyarország, Olaszország, Spanyolország, USA, Kanada, Lengyelország, Ausztria, Argentína, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szenegál, Írország, Marokkó, Hollandia, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Montenegró, Szerbia, Szlovénia, Ecuador, Dánia, India, Ciprus, Oroszország, Algéria, Görögország, India, Portugália, Macedónia, Monaco, Németország, Svédország, Japán) területén pirosodnak “gombostűk” jelölve a fotó helyét. A világjáró moksha-táska eljutott a középkori világ végére, azaz Cabo da Rocaba, Európa legnyugatibb pontjára. Többek között járt Keith Haring utolsó freskójánál, a Tuttomondonál Pisaban, a kilchbergi Lindt & Sprüngli Csokoládégyárban és a Galápagos szigeteken. Felmászott az Eiffel torony tetejére, megnézte a Taj Mahalt, időzött havas hegycsúcsokon és sütkérezett tengeren. Szentpéterváron volt legészakabbra és Dél-Afrikában volt legdélebbre. Hét kontinensből haton már járt a táska, az  Antarktisz hiányzik “már csak”. Szerencsére egyre több kép érkezik Magyarországról is, de képből sohasem lehet elég.

Világjáró moksha-táska, Európa, 2011.04.04

Világjáró moksha-táska, Magyarország, 2011.04.04

Neked már van világjáró moksha-táskád? A moksha-táska elsődleges célja a környezetvédelem, a világjárás csak játékos hobbi. A moksha-táska azért született, mert a környezettudatos élet egyik legelső lépése, ha gyenge minőségű reklámszatyrok helyett tartós táskákat használunk. A moksha-táska vászonból készült, háromféle nyomattal (lila, kék és zöld) és olyan kicsire összehajtható, hogy egy retikülben is elfér. Jól jön vásárláskor, piacozásnál, de cseresznyeszedéskor is. Moksha-táska>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra