term ID:
parent cat ID:63
parent cat ID 1:
post ID:34448
category_63 #249b24

Guriga: lehúzod vagy újrahasznosítod?

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Guriga: lehúzod vagy újrahasznosítod?

Myreille - Publikálva:

Nálunk soha sincs elég wcpapír-guriga, de lehet, hogy te olyan szerencsés vagy, hogy egy új találmány megváltoztatja az egész életed!

aquatube01

A világ legfeleslegesebb újítása: lehúzható wcpapír-guriga

A SCA boldogan és büszkén hozta el nekünk a “legújabb innovációját a toalettpapír-kategóriában”, a lehúzható wcpapír-gurigát.

“Amikor elfogy egy tekercs toalettpapír, húzza le a Zewa Aqua Tube gurigát a toalettpapírral együtt, egyetlen öblítéssel, miután végzett a toalett használatával.”

A wcpapír-guriga a legjobb gyújtós, a gyerekek szívesen építenek belőle bábokat, távcsövet, feldarabolva, kicicomázva remek tojástartó főleg így húsvét táján. Ha egy papír zacskóba gyűjtöm az üres, kilapított gurigákat, akkor a szelektív, papír hulladékgyűjtőbe is bedobhatom, és azt érzem, környezettudatos vagyok. Nem csak a kényelmet élvezem, hanem felelősségteljes ember vagyok. Miért akarnám lehúzni a vécén?

“A globális fogyasztói tesztek kimutatták, hogy a hátrahagyott gurigák és a rendetlenség a fürdőszobákban bosszúságot okoznak, és gyakori vitaforrást jelentenek a háztartásokban. Ezen túlmenően a tények azt mutatják, hogy a fogyasztók többsége nem találja praktikusnak a kartonpapírból készült hagyományos gurigákat, és a kartonpapírból készült gurigáknak csak kevesebb, mint a felét hasznosítják ténylegesen újra. Mivel minden tevékenységünk középpontjában a fogyasztók állnak, az Aqua Tube® gurigákat is azért vezetjük be, hogy megkönnyítsük a fogyasztók életét. A lehúzható, biológiailag lebomló, újrahasznosítható Aqua Tube® alternatív módszert kínál a fogyasztók számára a toalettpapír-gurigáktól való megszabaduláshoz, mivel az Aqua Tube® az egyetlen toaletten lehúzható toalettpapír-guriga. Azon fogyasztók számára, akik az újrahasznosítást alkalmazzák: a guriga a hagyományos gurigákhoz hasonlóan teljes mértékben újrahasznosítható. Az Aqua Tube® előnye abban rejlik, hogy plusz kényelmi funkcióként a toaletten való lehúzás lehetőségét is felkínálja. A fogyasztóknak így több választási lehetőségük van megszabadulni az elhasznált gurigáktól.” Tehát nem elég a három réteg, kellenek még további kényelmi funkciók. Lesz bárki, aki ezért fogja megvenni ezt a nem túl olcsó  wcpapírt, mert a gurigát le tudja húzni, mert az élete eddig, enélkül nem volt tökéletes, most azonban már boldog és kiegyensúlyozott lesz? Nem lehetne inkább az újrafelhasználást szorgalmazni, fontosabb lenne, vagy lehetne egy olyan találmány, amivel újra rá lehetne tekercselni a gurigára a wcpapírt, és akkor az újrafelhasználás, ami nagyon klassz dolog. De lehúzni? Értékes, jól hasznosítható hulladékot lehúzni a vécén? Nem a legjobb ötlet!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra