term ID:
parent cat ID:4
parent cat ID 1:
post ID:49308
category_4 #fc4129

Összművészeti teregető és vetkőzőshow a Patyolatban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Összművészeti teregető és vetkőzőshow a Patyolatban

Myreille - Publikálva:

“Itt a végére a dalnak, mely az életeinknek tűnik egyetlen hatalmas feladatunk maradt. Ez pedig a teljes lebontás, vetkőzés folyamata.” Építenek minket a szüleink, a tanáraink és építjük mi is önmagunkat. A tudás mellé páncélokat, maszkokat veszünk magunkra, majd negyvenes éveinkben kiváltsága, hogy elkezdjük levetkőzni, kiteregetni önmagunkat. Két irányból feszülünk neki a művészetünk segítségével ennek a mozdulatsornak. Tudva arról, hogy minden művünk, mint forgács a semmibe hullik alá. A ténylegesen kész alkotás az elme számára ismeretlen marad – mondja Somogyi Réka.

Somogyi Réka

Somogyi Réka

Somogyi Réka

Somogyi Réka

  Óvatosan kibújva a ruháinkból – mind Makhult Gabi, mind Somogyi Réka alkotásaiból is készültek hordható festményruhák Szilas Rita jóvoltából – “rükverc ruhashow”-ra lehet készülni.
Modell és festmény: Somogyi Réka, Ruha: Szilas Rita

Modell és festmény: Somogyi Réka, Ruha: Szilas Rita

Kihangosítjuk egyetlen hatalmas vágyunk, hogy még a meztelenségünk se takarjon el – meséli Somogyi Réka. –  Majd megköszönve a Patyolatnak a nagymosás aktusát, teregetésbe kezdünk, reménykedve abban, hogy a langyos, őszi nap addig-addig süti át a ruháinkat, történeteinket, míg áttetszővé nem teszi azokat. Ami transzparens az nem gátolja, hanem továbbengedi a fényt. Összművészeti teregető és vetkőzőshow Makhult Gabi és Somogyi Réka kiállítása a Patyolatban Budapest, Baross u. 85, 1082 Megnyitó: 2017.október 25., szerda 18:30 A kiállítás megtekinthető november 22-ig a Patyolat nyitva tartási idejében.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra