gardrób

Koós Lili: ékszerben gyémánt, táncban tangó

Publikálva:

Koós Lili ékszertervező a családi aranyműves műhelyben nőtt fel, majd Milánóban, Londonban, New Yorkban és Sydneyben tanult. Minden városról emlékeket őriz, de otthon Budapesten van.

művház

A szeretettel készült ételnek más az íze

Publikálva:

Chef Maki már kisgyerekként részt vett a közös családi főzéseken. Évekig csellózni tanult, végül mégis szakács lett. 2007-ben az elsők között indított főzőiskolát Budapesten.

art

Melyik a kedvenc színed?

Publikálva:

Somogyi Réka naplóját papír helyett selyemre, betűk helyett színekkel írja.

művház

Trollok és patkányok

Publikálva:

Fehér, steppelt kabát, farmer, félénk mosoly, csillogó szem. Csak azért vettem észre az utcán Joanne Harrist, mert az esős, ködös Budapesten megörült egy fűzöld kabátnak, amelyet éppen én viseltem.

gardrób

Nem törékeny

Publikálva:

Panyi Zsuzsi férjével és három gyermekével Szentendrén él, nem mellesleg pedig a nevét viselő üvegékszerek tervezője és készítője. “Modern üvegek igényes nőknek.”

art

Vendégségben egy festő műhelyében

Publikálva:

Az Óperenciás tengeren túl már jártam, <<mert möndég szerencsém vót… mégsem vagyok “dzsugori”>>, … avagy pillanatok egy elégedett, szabad ember műhelyében.

art

Alvó titánok

Publikálva:

A képek önmagukért beszélnek. Bármit tennék hozzá csak szószátyárság lenne. Verebes Ernőnél pontosabban nem tudom megfogalmazni, micsoda érzések kavarogtak bennem Gyuri képei láttán. ” Ismerős arcot látni olyan, mint kezet mosni. … Az arc az ember kirakata. A többi bolt meg raktár. … Egy válságtörzs vagyunk.”

Visszaugrás a navigációra