term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:2281
category_7 #9927b0

8 bizonyíték, hogy a kazetta halhatatlan

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

8 bizonyíték, hogy a kazetta halhatatlan

Myreille - Publikálva:

kazetta Az 1970-es és 1980-as évek ikonjává vált a magnókazetta. A mágneses jeleket tartalmazó szalagokról legtöbben zenét hallgattak, de alkalmas volt adatrögzítésre is. A digitális technika tette korszerűtlenné az 1963-ban született eszközt, azonban az utóbbi évek bebizonyították a kazetta halhatatlan.

cassette01

A kazetta reneszánszának egyik leghíresebb darabja a kazetta táska. (Magyarországon a Formában megvásárolható.) (Design: Jason Amendolara)

cassette02 Igazi újrahasznosítás. A használaton kívüli kazettákból pénztárcák készülnek. (Design: Marcella Foschi)

cassette03

A kazettaposzter az ebayen kapható, de bárki gyárthat magának “kortárs műalkotást”, ha a egy porosodó dobozból előszedi a régi kazettáit és egy fehérre festett furnérlemezre ragasztja.

cassette04

Ugyancsak az ebayen rendelhető a kazetta sablon.

cassette05

A kazetta övcsat népszerűbb, mint az ember hinné. Van akik saját maguk készítik kedvenc Milli Vanilli kazettájukból, némelyik aranyozott stilizált kazettára vágynak a sliccük fölé.

cassette06 Nem igazi kazetta, de azokra az időkre emlékeztet, amikor ceruzával tekertem a kazettaszalagot. Egyébként celluxadagoló vagy celluxtépő, a fene se tudja a hivatalos megnevezését.

cassette07

USB HUB (Tudod, az a szerkezet, ami az 1 usb portból többet, jelen esetben 4-et csinál.)

cassette08

Az egyik legújabb bizonyíték, hogy a kazetta nem múlt ki, illetve napjainkban is használható. Az ooomydesign lámpákat készített régi kazettákból.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra