term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:7404
category_7 #9927b0

A legjobb inasod

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A legjobb inasod

Myreille - Publikálva:

A mágneses fickó ügyel arra, hogy a dolgok ne tűnjenek el.

Allan Pease feleségével együtt jegyzi a Testbeszéd és a Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? köteteket. Egyszer – nagyon-nagyon régen, már az idejére se emlékszem – láttam egy interjút, amiben Allan Pease arról mesélt, mennyire más a férfi és a nő. Történetét számtalanszor átéltem a felesége szempontjából, így a sajátomat mesélem el:

– Drágám, hol a fokhagymanyomó? – kiabál a férjem a konyhából. – Középső fiók, bal oldalt, hátul. – válaszolom a nappaliból. – Nem, ott nincs! Már néztem. Háromszor. Biztos elpakoltad. – Dehogy pakoltam el! A helyén van, ahol szokott. – Nem ott nincs. – Ne kelljen kimennem! – De tényleg nincs itt. – köti az ebet a karóhoz. Erre kimegyek a konyhába, kihúzom a középső fiókot és pontosan onnan, ahol mondtam, kiveszem a keresett dolgot. Jelen esetben a fokhagymanyomót. – Ah, most csempészted oda… – jön az utolsó, kétségbeesett próbálkozás.

Nálam Allan Pease adott felmentést a férfiaknak, aki állítja vannak tárgyak, amelyek egyszerűen láthatatlanná válnak férfiember számára, még akkor is, ha az orruk előtt van, és a kezükbe kell adni. Illetve sokat segít, ha eltűnésre hajlamos tárgyakat egy bizonyos helyen tárolunk.

Utóbbiban segít Key Pete, Shahar Peleg mágneses fickója. Az erős mágnesekkel fém felületre tapad, másik kezével akár 30 kulcsot, vagy ilyen súlyú fém tárgyakat is képes megtartani. Shahar Peleg eredendően kulcstartónak tervezte a Key Pete-et, de használható arra is, hogy a csavarhúzó, a fogó, az olló, a sörnyitó vagy a fém mérőszalag mindig szem előtt legyen. Előnye, hogy könnyen mozdítható, felszereléséhez nem kell fúrni, csavarozni, konyhában belekapaszkodik a hűtőbe, a nappaliban vagy az előszobában bármilyen fém felületre, és mint egy jó segéd, mindig kézbe adja a rá bízott dolgokat.

Key Pete/Design: Shahar Peleg

Key Pete/Design: Shahar Peleg

Shahar Peleg web>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra