term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:21424
category_7 #9927b0

A színes nő: moksha by panyizsuzsi

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A színes nő: moksha by panyizsuzsi

Myreille - Publikálva:

Varázslatos folyamat, amíg egy ötletből ékszer lesz. Ékszer, amely nem csak szép, hanem különleges is, hiszen története van. Lélekbevágóan fontos semmiségek, ez a moksha.hu. Kávészünetnyi könnyűség, amely minden nap megerősít abban, hogy a világ érdekes, tele van csodával, és az egyik csoda te magad vagy: kíváncsi, izgalmas nő. Itt jól megfér egymás mellett a képzőművészet, a dizájn, a receptek, a házi készítésű kencék és a zöld gondolatok. Nincsenek korlátok, innen ötleteket meríthetsz, elképedhetsz, nevethetsz. Nem kell behódolnod a divatnak és az aktuális trendeknek, de rájuk csodálkozhatsz. Itt lehetsz az a nő, aki könnyen esik kétségbe és erősödik meg egy pillanat alatt, aki izgalmas, aki nem fér bele egy-egy skatulyába, és akit úgy kell egy férfinak a tenyerén hordozni, mint egy különleges kincset. Ebből a gondolatból született az első moksha-ékszer, amelyet Panyi Zsuzsi álmodott valósággá. Az üvegékszer színeiben a moksha.hu témaköreinek színe köszön vissza, és magába foglalja mindazt, amit a női létről gondolunk, és amit a többi nőnek üzenünk: Érezd jól magad, miközben a moksha.hu-t olvasod, és érezd jól magad, miközben a moksha by panyizsuzsi ékszert viseled. Ilyen egyszerű! Legyél boldog, és hidd el, hogy különleges vagy!

moksha by panyizsuzsi

moksha by panyizsuzsi

moksha by panyizsuzsi

moksha by panyizsuzsi

A moksha by panyizsuzsi ékszer ötlete egy évvel ezelőtt született meg és azonnal megtaláltuk a közös hangot. Gondolat gondolatot egészített ki, a kérdésekre gyorsan megszülettek a válaszok, és végül elkészült az ékszer, amelyre mindketten büszkék vagyunk. Hiába volt egyértelmű minden, kellett hozzá idő is, mert le kellett győznünk néhány apró akadályt – mert nem csak a medál volt fontos, hanem az egész nyaklánc – és végül az időzítés tökéletesre sikeredett. Utólag bevallhatjuk, nem így terveztük, ez sors, a végzet vagy a szerencse… Mindketten gyermeket várunk és ebben a különleges pillanatban debütál a közös ékszer. Születése számunkra egyszerre felkavaró és megható. Reméljük, hogy ti ugyanúgy szeretni fogjátok, mint mi.

A moksha by panyizsuzsi medált magában illetve fülbevalóval vagy gyűrűvel is választhatjátok. (Ha ma (2012.06.26-án), az ékszer debütálásának a napján vásároltok, akkor egy ajándék moksha-táskát küldünk a moksha by panyizsuzsi medálok mellé!)

Klikkelj ide és nézd meg a moksha by panyizsuzsi ékszert!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra