term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:5598
category_7 #9927b0

Ezüsthímzés ébenfába

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ezüsthímzés ébenfába

N.V.K. - Publikálva:

lead

Ékszerszerelem.

Kollát Pál Dénes (Sünike) és Radnóti Kiszi (csoki nyúl) szerelmespár is, meg kalandorok is, vadócok és felfedezők. Chünyként vágtak bele az egyedi ékszerkészítés rejtelmeibe. Krétán Matala misztikus városában, ahol az 1970-es években hippik tanyáztak és olajfák illatoznak, találták meg önmagukat, és ébredtek rá arra, hogy ékszereket álmodjanak és valósítsanak meg.

leny

Chüny ékszer

karc

Chüny ékszer

csillag

Chüny ékszer

fa

Chüny ékszer

Természetes anyagokkal dolgoznak, fával, ásványokkal, de kedvelik a rezet, titániumot, acélt és vasat is. Nyaranta világgá mennek, hogy a föld különböző, pontjain, elrejtett szegleteiben kincseket vadásszanak. Réges – régi fadarabokat, köveket, formákat, hoznak magukkal az utazásaikról, amelyeket nyaklánccá, gyűrűvé, karkötővé alakítanak.
iren

Irénke - Chüny ékszer

sziv03

Chüny ékszer

rezjade

The Pendant (réz, acél, ametiszt, jáde) - Chüny ékszer

“Az ékszer lehet öltözék kiegészítő, státusz szimbólum, de lehet ezeknél sokkal több” – mondja Sünike. Szívesen készít páros ékszereket is, kedvestől kedvesnek, férj uramtól asszony személynek, és így tovább. Főként most mikor közeleg a Bálint nap és Cupidó itt cirkál a városban, nem csak a virág boltok körül. A Chünyök különleges ajánlata ezüst szállal hímzett monogramok ében, dió, amaranth, japán cseresznye, vagy krétai fából faragott szív medálokba.
sziv02

Chüny ékszer

Vitéz Balassi Bálint Júliájának szerelmi lírája mellé mindig küldött egy – egy tulipános násfát (fülbevalót) vagy gyűrűt. Igaz, a Valentin nap még várat magára, de jobb előre felhajtani valami egyedit. Hiszen “Cupido szívembe sok tüzes szikrákkal szerelmét most újítja” – Valentinus Balassi. Chüny ékszer>> Chüny ékszer a Meskán>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra