Ezüsthímzés ébenfába

N.V.K.

lead

Ékszerszerelem.

Kollát Pál Dénes (Sünike) és Radnóti Kiszi (csoki nyúl) szerelmespár is, meg kalandorok is, vadócok és felfedezők. Chünyként vágtak bele az egyedi ékszerkészítés rejtelmeibe. Krétán Matala misztikus városában, ahol az 1970-es években hippik tanyáztak és olajfák illatoznak, találták meg önmagukat, és ébredtek rá arra, hogy ékszereket álmodjanak és valósítsanak meg.

leny

Chüny ékszer


karc

Chüny ékszer


csillag

Chüny ékszer


fa

Chüny ékszer


Természetes anyagokkal dolgoznak, fával, ásványokkal, de kedvelik a rezet, titániumot, acélt és vasat is. Nyaranta világgá mennek, hogy a föld különböző, pontjain, elrejtett szegleteiben kincseket vadásszanak. Réges – régi fadarabokat, köveket, formákat, hoznak magukkal az utazásaikról, amelyeket nyaklánccá, gyűrűvé, karkötővé alakítanak.
iren

Irénke - Chüny ékszer


sziv03

Chüny ékszer


rezjade

The Pendant (réz, acél, ametiszt, jáde) - Chüny ékszer


“Az ékszer lehet öltözék kiegészítő, státusz szimbólum, de lehet ezeknél sokkal több” – mondja Sünike. Szívesen készít páros ékszereket is, kedvestől kedvesnek, férj uramtól asszony személynek, és így tovább. Főként most mikor közeleg a Bálint nap és Cupidó itt cirkál a városban, nem csak a virág boltok körül. A Chünyök különleges ajánlata ezüst szállal hímzett monogramok ében, dió, amaranth, japán cseresznye, vagy krétai fából faragott szív medálokba.
sziv02

Chüny ékszer


Vitéz Balassi Bálint Júliájának szerelmi lírája mellé mindig küldött egy – egy tulipános násfát (fülbevalót) vagy gyűrűt. Igaz, a Valentin nap még várat magára, de jobb előre felhajtani valami egyedit.
Hiszen “Cupido szívembe sok tüzes szikrákkal szerelmét most újítja” – Valentinus Balassi.
Chüny ékszer>>
Chüny ékszer a Meskán>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra