term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:6106
category_7 #9927b0

Fűszerek látványosan

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Fűszerek látványosan

Vidra - Publikálva:

Összeszámoltam, legalább 24 kis fűszeresbödön kell nekem, amint lesz helyem. Egyelőre a legtöbb fűszeremet a bolti zacskójában tárolom egy nagy fiókban, de eljön még az én időm, és lesz gyönyörű fűszerpolcom vagy fűszerfalam. Azt hiszem, az enyém végül egyedi dizájn alapján, emberem keze munkája által fog elkészülni, bár találtam készen is néhány szépet. A Desu design megoldása egyszerűen elegáns, de ezzel az elrendezéssel vagy az olaj, vagy az ecet marad le a polcról. Persze ha kettőt vennék, akkor a megfelelő számú fűszertartó kérdése is megoldódna.

Desu Design

Desu Design>> James Kershaw függeszkedő bowlingbábuiban az én ízlésemhez képest kicsit túl sok a fém (inkább country-stílusban utazom), viszont letisztult a minta és a forma is, ráadásul minden egyes fűszertartó őrlő is egyben.

JKersh

JKersh

JKersh>> A Dean & Deluca alig formatervezett, kémcsövekből álló fűszertartója sokkal közelebb áll az elképzeléseimhez, de aki próbálta már, az tudja, hogy egy ilyen üvegcséből porított, tapadós fűszert adagolni eléggé horror.

Dean & Deluca

Dean & Deluca>> Aki szintén egyedibb megoldásokat szeretne, az a Gneiss Spice oldalán vásárolhat és/vagy ötletet lophat a saját készítésű, személyre szabott fűszerpolchoz.

Gneiss Spice

Etsy Gneiss Spice>> Ha a saját készítés mellett döntesz, a Specialty Bottle oldalán érdemes körülnézni kisebb-nagyobb üvegcsuprokért és mágnessel rögzíthető fémedényekért.

Specialty Bottle

Specialty Bottle

Specialty Bottle>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra