Fűszerek látványosan

Vidra

Összeszámoltam, legalább 24 kis fűszeresbödön kell nekem, amint lesz helyem.
Egyelőre a legtöbb fűszeremet a bolti zacskójában tárolom egy nagy fiókban, de eljön még az én időm, és lesz gyönyörű fűszerpolcom vagy fűszerfalam. Azt hiszem, az enyém végül egyedi dizájn alapján, emberem keze munkája által fog elkészülni, bár találtam készen is néhány szépet.
A Desu design megoldása egyszerűen elegáns, de ezzel az elrendezéssel vagy az olaj, vagy az ecet marad le a polcról. Persze ha kettőt vennék, akkor a megfelelő számú fűszertartó kérdése is megoldódna.

Desu Design


Desu Design>>
James Kershaw függeszkedő bowlingbábuiban az én ízlésemhez képest kicsit túl sok a fém (inkább country-stílusban utazom), viszont letisztult a minta és a forma is, ráadásul minden egyes fűszertartó őrlő is egyben.

JKersh


JKersh


JKersh>>
A Dean & Deluca alig formatervezett, kémcsövekből álló fűszertartója sokkal közelebb áll az elképzeléseimhez, de aki próbálta már, az tudja, hogy egy ilyen üvegcséből porított, tapadós fűszert adagolni eléggé horror.

Dean & Deluca


Dean & Deluca>>
Aki szintén egyedibb megoldásokat szeretne, az a Gneiss Spice oldalán vásárolhat és/vagy ötletet lophat a saját készítésű, személyre szabott fűszerpolchoz.

Gneiss Spice


Etsy Gneiss Spice>>
Ha a saját készítés mellett döntesz, a Specialty Bottle oldalán érdemes körülnézni kisebb-nagyobb üvegcsuprokért és mágnessel rögzíthető fémedényekért.

Specialty Bottle


Specialty Bottle


Specialty Bottle>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra