Három férfival élek, szükségem van az ERŐre

Myreille

A ruhákat és a játékokat eddig is uralta a Star Wars, de most a konyhám ellen indított offenzívát. A legszörnyűbb, hogy nem akarok ellenállni!
starwars02
Legalább rajonganánk a kapszulás kávékért és ne innánk évek óta “francia” kávét, akkor lenne valódi ok az R2D2 kávéfőző ellen. Így viszont csak nézegetjük a régit, ami kopott is és már meg is érett a cserére, és elképzeljük a skandináv minimalizmussal tervezett konyhában a kis kék-fehér robotot. Pont illene az “enteriőrbe” és garantáltan jobb kedvvel indítanánk minden napot… Azt viszont még nem döntöttük el, hogy 40 dollárt ér-e nekünk.
starwars03
starwars03b
Ha valamire szükségem lenne a dolgok hatékony intézéséhez, egyértelműen a lézerkardot választanám. A konyhában is. Még akkor is, ha csak egy botmixer formájában tárgyiasul.
starwars04
Igen, kellene, mert szép, mert van benne piros, mert ilyen szép a fokozatszabályzója (vajon ilyen az IGAZI lézerkardokon is van?) és…
starwars05
 
… ezzel a képpel reklámozzák:
starwars05b
Mindezek után milyen reggel az, amikor a Halálcsillag nem égeti el a kenyeret? Ugye? Na ugye!
starwars06
Harmadik Star Wars kütyünek mégsem a kenyérpirítót választanám, hanem a Millennium Falcon-os mikro-usb kábelt, mert Star Wars rajongó digitális bennszülöttek anyukája vagyok…
starwars10

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra