term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:18182
category_7 #9927b0

Kölyökidő: 8 gyerekeknek tervezett tárgy

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kölyökidő: 8 gyerekeknek tervezett tárgy

Myreille - Publikálva:

A kicsik gyakran törekednek arra, hogy minél felnőttesebbek legyenek. Néhány tárgy láttán viszont olyan jó lenne ismét gyereknek lenni. Vagy legalább néhány gyerekeknek készült tárgyat gyárthatnának felnőtt méretben is…

Zoo Stool/Design: Mouna & Silvio Russo, Nienkamper

Az egyszerű gyerekszékeket nem csak a vidám színek teszik különlegesség, hanem az egyedi minták is. Szép és különleges akár az oviban, akár a gyerekszobában, akár a teraszon. Nienkamper>>

Krumplimaci/Design: Nagy Dia, Kétegér

Nagy Dia horgolt minimálmedvéi éppen elférnek a gyerektenyérben. A puha játék könnyen zsebre tehető és mindig kéznél van, ha szükség van rá. Minden krumplimedve kézi horgolással készül, pamut fonalból. Az ünnepekre pedig megérkezett a horgolt krumplimikulás is.

Kétegér>>

Pucc állatok/Design: Pucc

PUcc állatok/Design: PUcc

A PUcc-os medvék és lények régóta családi kedvencek. Puhák és kellemesen furcsák. Kicsit sem negédesek.

PUcc>>

Airplanes Box Set/Design: Sachi Xia, MoMa

Sachi Xia fából készült bőröndje kisebbfajta repülőtérré hajtogatható szét. Tartozik hozzá 2 repülő és 1 helikopter valamint néhány elem, amellyel a kifutópálya hossza megnövelhető. Mind fából készült. A móka végén az elemek a bőröndbe elpakolhatóak, éppen ezért nyaralásra is könnyű vinni.

City Stamp Set, MoMA

Ott az út, a házak, az autó és a busz, a kerékpár és a helikopter valamint a STOP tábla, csak a képzelet szab határt a városnak. Nyomdázz, színezz, legyél gyerek!

MoMA Modern Play House

MoMA Modern Play House

Modern babaház design bútorokkal, mert a babáknak se mindegy… A hagyományos babaházakkal szemben a modulokból felépíthető ház sokkal nagyobb teret enged a képzeletnek.

MoMA>>

Mr. Large Robot és Mr. Small Robot/Design: ferm LIVING

A kisebbik robotpárna 40 centi a nagyobbik 50. Pamutból készülnek.

ferm LIVING>>

Nido/Design: Javier Mariscal, kidsmodern.com

Nido furcsa lény. Óriási szája olyan, mint egy barlang bejárata és szájpadlása vésett rajzokat rejt. Szemei azért kicsit riadtak.

kidsmodern.com>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra