term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:16797
category_7 #9927b0

Nyuszis, keresztszemes, fa: 3 rendhagyó tok iPhone 4-hez

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nyuszis, keresztszemes, fa: 3 rendhagyó tok iPhone 4-hez

Myreille - Publikálva:

A legtöbb puccos márka kínálatában szerepel tok az iPhone 4-hez, de akadnak sokkal meglepőbb és szórakoztatóbb ötletek is. A 21. század “kétkazettás magnója” az iPhone. Trendi, fiatalos és nem csak egy telefon, hanem a telefon. Az iPhone 4 gyárilag fekete vagy fehér kivitelben kapható és stílusjegyei alapján könnyen azonosítható. Az iPhone-on túl azonban ott a tok, amely egyéniséget ad a telefonnak, sőt a tulajdonos önkifejezésének eszköze. A nagy divatmárkák (pl. Louis Vuitton, Chanel, Orla Kiely, Kate Spade, Cath Kidston) filozófiájukhoz híven puccos vagy bájos tokokat kreálnak, néhány fiatal tervező viszont ennél sokkal merészebb. A keresztszemes hímzés szerelmeseinek elkészült az a műanyag tok, amelyre mindenki kedve szerint választhat mintát, amit azután apró öltésekkel a tokra is hímezhet. Igazi türelemjáték, de a végeredmény garantálta negyedi és saját készítésű.

A keresztszemes szerelmeseinek csináld magad tok: iphone 4g DIY case/Desing: Connect design

A Rabito elnevezésű tok a népszerű szilikon tokokhoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy remek nyuszifülekkel és pamacsos nyuszifarokkal egészült ki. Utóbbira támaszkodhat is a telefon, ha úgy adódik.

Nyuszi vagyok, vagy, vagytok... Rabito 4g iphone case/Desing: Connect design

Connect design>>

A fémből és műanyagból készült telefon természetközelibbé válik a bambusz tokban, bár paradoxonnak tűnhet egy modern tárgyat egy olyan anyaggal ötvözni, amelyből az ember évezredek óta készít használati tárgyakat. (Az ősember első fegyverei fából készültek, nagyanyáink teknőben dagasztották a kenyeret és fakanállal keverték a levest.) Azonban bármilyen meglepő, az iPhone-nak jól áll a fa. Ráadásul a bambuszból készült tokokra egyéniséghez illő faragás is választható.

Bambuszból készült, faragott iPhone4 tokok. Válassz egyéniségednek megfelelőt!/Design: Grove

Grove>>

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is a moksha.hu Facebook közösségéhez!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra