term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:1861
post ID:6822
category_1861

Önkifejezés bútorokkal

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Önkifejezés bútorokkal

Myreille - Publikálva:

Lakástrend és design kiállítás a Műcsarnokban.

Lakberendezési magazin 3D-ben: formatervezett bútorok és kiegészítők testközelből.

A Lakástrend és design kiállítás nem mondja meg, hogyan lehetsz menő jövőre, viszont felvillant lehetőségeket, hangulatokat és enteriőröket, amelyekből ihletet nyerhetsz, illetve fellelheted és felfedezheted egyéni stílusodat.

Nagynevű, külföldi márkák mellett a madeinhungary szekcióban kapnak helyet a magyar formatervezők és iparművészek. Köztük 10 ötvös is, akik nem csupán ékszereket alkotnak, hanem olyan tárgyakat, amelyek szerves részeivé válnak a belső tereknek, miközben éppen “hordatlanul” az asztalon hevernek.

Izgalmas része a kiállításnak,  a Werk Akadémia hallgatóinak és tanárainak installációi, amelyek a filmen keresztül – film noir, manga, showtime, granny – adnak képet a legújabb enteriőr trendekről. Inspiráló tárgyak, színek, poszterek.

A kiállításhoz több program is kapcsolódik, többek között  a Fiatal Urbanisták a Király utca – Dizájn utca kezdeményezés, amely keretében március 6-án hosszabbított nyitva tartással várják a programhoz csatlakozott üzletek az érdeklődőket, no meg ingyenes riksajárattal a Lakástrend és a Király utca között. De lesz szokatlan virágültető ökoprogram és rendhagyó Rapid Randi is, amelyen keretében mindenki saját lakberendezési problémájára keresheti a stílusos és ragyogó ötleteket.

13. Lakástrend és Design kiállítás Budapest, Műcsarnok web: http://lakastrend.hu 2010. március 4 – március 7.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra