term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:19205
category_7 #9927b0

Tél ellen bojtok, pöttyök, virágok és gyöngyök

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tél ellen bojtok, pöttyök, virágok és gyöngyök

Myreille - Radics Rozi - Publikálva:

Három ékszertervezőtől három “kék” nyaklánc, mert télen se lehet felejteni a tengert, és még néhány színes ékszer a téli unalom ellen.   Télen akarva-akaratlanul is, eluralkodik ruhatárunkon a szürke, fekete és barna. Búskomorság és depresszió ellen itt vannak ezek a harsány, napfényt és tengert idéző ékszerek, hogy nosztalgiázhassunk a nyár után és felmelegedjünk egy picit. Mimóza kiegészítői életet lehelnek a legsivárabb téli szettekbe is. A bojtok végre nem csak a sapkák díszei, hanem a nyakadba is akaszthatod őket. Mindig jól jön egy kis vidámság.

Mimóza ékszer

A tenger kékje.../Mimóza ékszer

Mimóza ékszer

Mimóza ékszer

Ráadásul a Mimóza télen is virágzik. Felveszi a harcot a faggyal, jégvirággal. Tűzd a kabátodra, és drukkolj a tavasznak! Hamarabb megérkezik.

Mimóza ékszer

Mimóza>> Vadjutka nem olyan régen nyitotta meg boltocskáját a Madách téren, ahol bele leshettek az ékszerkészítés rejtelmeibe és válogathattok a legújabb kollekciók közül. A színes textilmedálok üdék, a rafinéria pedig a lélekig ér.

Vadjutka ékszer

Vadjutka ékszer

Vadjutka ékszer

A tenger kékje.../Vadjutka ékszer

Vadjutka>> Csé:jé, azaz Cseh Judit elsősorban apró ékszerkönyveiről híres, de jóban van ő a virágokkal és a gyöngyökkel is. Részletgazdag, gyöngyökkel buján díszített medáljai a boldog békeidőkbe repítenek vissza és az ember ösztönösen keresni kezdi a csipkekesztyűjét, de legalább a színházi laptáskát, míg a kék, virágos textilből készült nyaklánc farmeres-pólós-dzsekis idő után kiált.

A tenger kékje.../Cseh Judit ékszer

Cseh Judit ékszer

Cseh Judit ékszer

Cseh Judit ékszer

Cseh Judit>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra