colette.fr

Remous

colettelead

Festékszag és lanolinillat lengi be a Colette-et. Nevét a Place Colette-ről kapta, mert a tértől alig 100 méterre, a rue Saint Honoré 213 alatt található Párizs legújabb, nemzetközi dizájn üzlete.
3 szinten német, angol, japán stylistok összeállításai találhatók, a városi emberek számára, jó minőségű, közismert márkás holmikból.
De nem kell idáig utazni, az e-shop-on keresztül minden megrendelhető a www.colette.fr oldalon.
Tetszik, hogy minden együtt van. Naturális testápolástól a zokniig, az internetes modemtől a kisestélyiig, sportfelszereléstől a zene- és képzőművészetig. A retro kellemesen keveredik a természetes alapanyagokkal. A pólók (gyapjúkeverék) színárnyalatait egy festő is megirigyelhetné.
Tetszik, hogy nem tolakodó a kiszolgáló személyzet, hanem udvarias és készséges.
Tetszik, hogy a króm- és fehér enteriőr ellenére élő a hely, de vásárlási szándék nélkül múzeum benyomást kelt. Október 3-ig láthatók és megvásárolhatók Todd James képei az üzletben.
Tetszik a kilátás a (mű)pipacsmezőre.
Nem tetszik, hogy nem lehet fotózni. (Mentségükre legyen mondva: újságíró igazolvánnyal + telefon a publicitásért felelős asszisztensnek + regisztráció, tehát csupa plusz időtöltéssel, mégis adtak engedélyt.)
Az árak. (Minden relatív). Szerintem borsosak.

no images were found

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra