Tél ellen bojtok, pöttyök, virágok és gyöngyök

Myreille - Radics Rozi

Három ékszertervezőtől három “kék” nyaklánc, mert télen se lehet felejteni a tengert, és még néhány színes ékszer a téli unalom ellen.
 
Télen akarva-akaratlanul is, eluralkodik ruhatárunkon a szürke, fekete és barna. Búskomorság és depresszió ellen itt vannak ezek a harsány, napfényt és tengert idéző ékszerek, hogy nosztalgiázhassunk a nyár után és felmelegedjünk egy picit.
Mimóza kiegészítői életet lehelnek a legsivárabb téli szettekbe is. A bojtok végre nem csak a sapkák díszei, hanem a nyakadba is akaszthatod őket. Mindig jól jön egy kis vidámság.

Mimóza ékszer


A tenger kékje.../Mimóza ékszer


Mimóza ékszer


Mimóza ékszer


Ráadásul a Mimóza télen is virágzik. Felveszi a harcot a faggyal, jégvirággal. Tűzd a kabátodra, és drukkolj a tavasznak! Hamarabb megérkezik.

Mimóza ékszer


Mimóza>>
Vadjutka nem olyan régen nyitotta meg boltocskáját a Madách téren, ahol bele leshettek az ékszerkészítés rejtelmeibe és válogathattok a legújabb kollekciók közül. A színes textilmedálok üdék, a rafinéria pedig a lélekig ér.

Vadjutka ékszer


Vadjutka ékszer


Vadjutka ékszer


A tenger kékje.../Vadjutka ékszer


Vadjutka>>
Csé:jé, azaz Cseh Judit elsősorban apró ékszerkönyveiről híres, de jóban van ő a virágokkal és a gyöngyökkel is. Részletgazdag, gyöngyökkel buján díszített medáljai a boldog békeidőkbe repítenek vissza és az ember ösztönösen keresni kezdi a csipkekesztyűjét, de legalább a színházi laptáskát, míg a kék, virágos textilből készült nyaklánc farmeres-pólós-dzsekis idő után kiált.

A tenger kékje.../Cseh Judit ékszer


Cseh Judit ékszer


Cseh Judit ékszer


Cseh Judit ékszer

Cseh Judit>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra