Vérkomolyan öltöztetett Barbietól a dizájn cuccig

Radics Rozi

Lehet top, szoknya, boleró, de ha úgy akarom, akkor sál, amit a fejemre is kanyaríthatok. Te is kedved szerint hordhatod! Mi ez?

 

Ez, kérem szépen, BodiEs.

Bizonyára sokunknak elege van már abból, hogy mindenféle tarka göncből betározzon, azután pedig azért hisztériázzon a tükör előtt, két perccel indulás előtt, mert nem tudja eldönteni, mit mihez vegyen fel, hová tette, kinek adta, az épp aktuálisan villantásra váró cuccot. A nők megszenvedik az öltözködést, tisztelet a kevés kivételnek.

Bódi Eszter hihetetlenül kreatív ötlettel siet azoknak a csajoknak segítségére, akik megelégelték a szekrényben tornyosuló „rongyhegyeket”, gyorsan és hatékonyan akarnak csinosak és harmonikusak lenni, mindezt némi frappáns formabontással.

A fiatal designer rajong a kiegészítőkért, főként a sálakért. Régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy kellene egy olyan sál, ami túlmutat önmagán, amit többféle ruhadarabként is lehet hordani. Ilyenkor a fagyos téli hónapokban pedig a sál nem jöhet rosszul!

“Eljutottam a gumis körsálig, s ebből ugrott be, hogy ez teljes mértékben egyezik a 90-es években divatként hordott textil hajgumival. Ezt a hajbavalót kislánykoromban a Barbiekra topként, fejkendőként, szoknyaként, boleróként adtam. Szóval az alapötlet, a kiindulás a kilencvenes években gyökerezik, amikor még csak Barbiet sztájlingoltam, de vérre menő komolysággal tettem eleget a feladatnak!” – emlékszik vissza Eszter, mikor arról faggatom, hogy jutott eszébe ez a furfangos darab.

“Természetesen speciális anyagokkal dolgozom és nagy gondot fordítok arra, hogy a termék kényelmes, hordható legyen. Bárki könnyedén magára tudja igazítani, és úgy érezheti magát benne, mint akire ráöntötték ezt a különleges ruhadarabot! A BodiEs a nevem rövidítése, angolul testeket jelent és tökéletesen tükrözi, amit képvisel, hiszen testre szabott. Mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot, amit hol sálként, hol boleróként, topként és szoknyaként is hordhat.” – részletezi a tervező. Eszter számára a kreativitás lételem, a fantázia megtestesülése, mindazért, hogy mások is megismerhessék “őrült ábrándjait”.

A BodiEs tavaly novemberben az Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett, számozott egyedi design termék lett.

BodiEs - Hordd, ahogyan szeretnéd!

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra