term ID:
parent cat ID:31
parent cat ID 1:
post ID:34354
category_31 #2e75e7

Húsvét: csillogó arany tojás két perc alatt

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Húsvét: csillogó arany tojás két perc alatt

Myreille - Publikálva:

Az arany tojás minden húsvéti dekorációban jól mutat, ráadásul már jó előre meg lehet festeni és jövőre ugyanolyan divatos lesz, mint idén.

goldenegg01

Arany tojások a virágok között (Fotó: Myreille)

A karácsonyról megmaradt arany festéksprayt megint elővettem és most a műanyag tojásokat fújtam le vele. A legnagyobb problémát az jelentette, miként állítsam talapzatra a tojásokat. Szerencsére néhány fogvájó és egy műanyag gyümölcsös kosár éppen megfelelő volt a művelethez. Ezután már csak szélcsendes időt kellett kivárni és fújni kb. 15-20 centi messziről, minden irányból. Ezután a tojásokat magukra hagytam, száradjanak csak és másnap fotóztam. (Festéktől függően 15 perc száradás is elég lehet…) Tudom, nem vittem túlzásba, de nekem így tetszenek a legjobban, azonban a fiam rá akar beszélni, hogy az egyiknek csináljunk szemet, szájat, hajat és én is kacérkodom a gondolattal, hogy az egyikre fekete háromszögeket rajzoljak filccel…
goldenegg03

Arany tojás a rozmaringbokorban. Gyönyörű rajta az árnyék… (Fotó: Myreille)

goldenegg06

Arany tojások a lakásban. A koszorút is én csináltam a meggyfa ágaiból, amit apu tavasszal lemetszett. (Fotó: Myreille)

goldenegg02

Arany tojás. A fiam rá akar beszélni, hogy legalább az egyiknek szemet és szájat rajzoljunk… Nekem tetszenek így, csillogóan. (Fotó: Myreille)

A moksha.hu ott van már a google+ is. Kövessétek!>>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra