Húsvét: csillogó arany tojás két perc alatt

Myreille

Az arany tojás minden húsvéti dekorációban jól mutat, ráadásul már jó előre meg lehet festeni és jövőre ugyanolyan divatos lesz, mint idén.

goldenegg01

Arany tojások a virágok között (Fotó: Myreille)


A karácsonyról megmaradt arany festéksprayt megint elővettem és most a műanyag tojásokat fújtam le vele. A legnagyobb problémát az jelentette, miként állítsam talapzatra a tojásokat. Szerencsére néhány fogvájó és egy műanyag gyümölcsös kosár éppen megfelelő volt a művelethez. Ezután már csak szélcsendes időt kellett kivárni és fújni kb. 15-20 centi messziről, minden irányból. Ezután a tojásokat magukra hagytam, száradjanak csak és másnap fotóztam. (Festéktől függően 15 perc száradás is elég lehet…)
Tudom, nem vittem túlzásba, de nekem így tetszenek a legjobban, azonban a fiam rá akar beszélni, hogy az egyiknek csináljunk szemet, szájat, hajat és én is kacérkodom a gondolattal, hogy az egyikre fekete háromszögeket rajzoljak filccel…
goldenegg03

Arany tojás a rozmaringbokorban. Gyönyörű rajta az árnyék… (Fotó: Myreille)


goldenegg06

Arany tojások a lakásban. A koszorút is én csináltam a meggyfa ágaiból, amit apu tavasszal lemetszett. (Fotó: Myreille)


goldenegg02

Arany tojás. A fiam rá akar beszélni, hogy legalább az egyiknek szemet és szájat rajzoljunk… Nekem tetszenek így, csillogóan. (Fotó: Myreille)


A moksha.hu ott van már a google+ is. Kövessétek!>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra