term ID:
parent cat ID:31
parent cat ID 1:
post ID:34496
category_31 #2e75e7

Húsvét: készíts dizájnos tojástartót szemétből

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Húsvét: készíts dizájnos tojástartót szemétből

Myreille - Publikálva:

A “arany” tojástartó fillérekbe kerül, praktikus és még környezettudatos is. Csinálj a hulladékból trendi tárgyat otthon, egyszerűen!

tojastarto01

Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)

A tojástartó falun ugyanolyan kincs, mint a wcpapír-guriga. Nem csak remek gyújtós, de a nénik legnagyobb kincse. Ha háznál veszem a tojást és viszek néhány feleslegessé vált tojástartót ajándékba, nem csak a hálás mosolyt, hanem a legszebb tojásokat kapom. Abból is kisebb botrány lett itthon, hogy az egyik elhasznált, fedeles tojástartó tetejét levágtam, de amikor megmutattam a végeredményt, megenyhültek. Tulajdonképpen nem csináltam mást, mint arany spray-vel lefújtam a tojástartó belső részét és a mai trendeknek megfelelően a külső részét meghagytam natúrban. Húsvétkor ebbe a tartóba teszem majd a színes tojásokat, de meg lehet tölteni csokitojással és apró virágokkal is. Csak tojástartó és arany spray kell hozzá, szóval ne habozzatok! Ne dobjátok a szemétbe a tojástartót, inkább csináljatok belőle design tárgyat!
tojastarto04

Csillogó belső felület – Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)

tojastarto05

Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)

tojastarto06

Húsvétkor színes tojások díszítik majd de más reggeleken az egyszerű főtt tojások is szépen mutatnak benne. – Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra