Húsvét: készíts dizájnos tojástartót szemétből

Myreille

A “arany” tojástartó fillérekbe kerül, praktikus és még környezettudatos is. Csinálj a hulladékból trendi tárgyat otthon, egyszerűen!

tojastarto01

Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)


A tojástartó falun ugyanolyan kincs, mint a wcpapír-guriga. Nem csak remek gyújtós, de a nénik legnagyobb kincse. Ha háznál veszem a tojást és viszek néhány feleslegessé vált tojástartót ajándékba, nem csak a hálás mosolyt, hanem a legszebb tojásokat kapom. Abból is kisebb botrány lett itthon, hogy az egyik elhasznált, fedeles tojástartó tetejét levágtam, de amikor megmutattam a végeredményt, megenyhültek.
Tulajdonképpen nem csináltam mást, mint arany spray-vel lefújtam a tojástartó belső részét és a mai trendeknek megfelelően a külső részét meghagytam natúrban. Húsvétkor ebbe a tartóba teszem majd a színes tojásokat, de meg lehet tölteni csokitojással és apró virágokkal is.
Csak tojástartó és arany spray kell hozzá, szóval ne habozzatok! Ne dobjátok a szemétbe a tojástartót, inkább csináljatok belőle design tárgyat!
tojastarto04

Csillogó belső felület – Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)


tojastarto05

Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)


tojastarto06

Húsvétkor színes tojások díszítik majd de más reggeleken az egyszerű főtt tojások is szépen mutatnak benne. – Design tojástartó hulladékból (Ötlet és fotó: Myreille)

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra