term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:47006
category_21 #32cdd1

Egy Instagram sztár titkos naplója

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egy Instagram sztár titkos naplója

Myreille - Publikálva:

Újságírói módszerekkel sikerült megszereznünk egy neves, közel 10 billió követővel rendelkező insta-sztár titkos (igazán titkos) naplóját. Minden igaz, amit látsz?!

Fotó: FreeDigitalPhotos.net/radnatt

Milyen a cukormázas élet másik oldala? – Fotó: FreeDigitalPhotos.net/radnatt

    Hétfő, 10:15 Zsíros a hajam, letörött a körmöm és a tegnapi buli után karikás a szemem. Szétnyűtt szürke melegítőnadrágban és köntösben ülök a gép előtt. Persze, a foci EB óta, amit sajnos nem Argentína nyert, menő a szürke macinaci. Király Király! A múlt heti képekből válogatok. Volt itt egy hálóinges, amelyiken egy kávéspoharat szorongatok. Ideje lenne adni valamit a szponzornak. Megvan! Tökéletes! A fotós tényleg profi volt, mégis másfél óráig ültem azzal az elcseszett pohárral, majdnem kiszáradtam, mire meglett ez a kép. Két perc alatt 3452 like. Nem rossz! “Milyen csodás vagy ma reggel”, írja az első kommentelő. “Köszi”, gépelem és majdnem lehagyom a huszonhat szmájlit. “Mit iszol?” kérdezi egy másik. Belenézek a poharamba. Hideg kávét. Már elhűlt. De nem írom le, mint ahogy azt sem, hogy a fotón az üres poharat tartottam a számhoz. A stylist azon aggódott, hogyha töltenek bele valamit, akkor leöntöm az a francos ruhát, ami “neki még vissza kell vinnie”. Hagyom a kommenteket és inkább úgy csinálok, mintha fontos dolgom lenne és csak feldobtam egy egyszerű képet egy egyszerű reggelről. Ráfrissítek az oldalra. 3869 like. Úristen, belassult! Meg fog állni 4000 alatt? Korábban kellett volna kitenni! Be kellett volna időzíteni, mert a kora reggeli órákban szívesebben kattintanak. Tiszta hülye vagyok, hogy pénteken ellógtam a feltöltéseket, ma reggel meg semmi kedvem se volt hajnalban felkelni. Kellene nekem egy személyi asszisztens, aki ezeket elintézi.   Hétfő, 14:35 Rohadt éhes vagyok. Felteszek egy salátás képet. Vagy egy hónapja lőttem, amikor a Mucikkal elmentünk ebédelni. Megkértem mindenkit, hogy mást rendeljen, aztán mindenkinek a tányérját lefotóztam. Négy napi frissítés pipa.   Hétfő, 15:10 Még mindig éhes vagyok. Már megittam 2 pohár vizet, ez eggyel több, amit mára engedélyezett a stylist. Holnap fotózás. Lesznek spontán szelfik, napi szettek, edzőtermi képek és az új szponzor miatt olyan képek is kellenek, amelyeken egyszerre látszik az arcom, a cicim és az autó logója.  
Fotó: FreeDigitalPhotos.net

Fotó: FreeDigitalPhotos.net

Kedd, 19:00 Senki se érti, milyen nehéz ez a szakma. Próbáltál már “őszintén” mosolyogni két órán át, miközben szorított a cipő? Szerencsére, a képek gyönyörűek lettek. A hajam tökéletesen, a smink csodás. Bárcsak én is meg tudnám magamnak csinálni ezeket a dögös, füstös szemeket! Csináltunk olyan fotót is, amelyen hajcsavaróval ülök, mert meg akarom mutatni, hogy az én életem se tökéletes. Ebédnél a többiek pizzát rendeltek. Én nem ettem, de lefotóztam a dobozokat és feltettem, mintha ebédre ilyen habzsidőzsi lett volna.   Szerda, 10:53 Két órája kommenteket olvasgatok. Hogy ezek milyen beteg faszok! Viszont nem találom azt a képet, amit ma ki kellene tenni. Fizet érte a szponzor, tehát szeretem. Úgy teszek, mintha a “mindennapjaim része lenne” és őszinte (hahahah) szívvel ajánlanám, mert én fogytam tőle 4 kilót. Nem mintha 4 kiló felesleg lett volna rajtam. Na jó, bevallom. Egyszer megpróbáltam azt a löttyöt. Borzalmas. Az összetétele pedig felháborító. Akkor se innám, ha 20 kilótól kellene megszabadulnom.   Csütörtök, 11:20 Tegnap este a páromtól kaptam egy Maca Taralla cipőt. Ma reggel lőni akartam egy spontán szelfit, amelyen csodásan hosszúak és szépek a lábaim. Persze, az én lábaim amúgy is hosszúak, elvégre 172 centi vagyok, nem olyan törpe, mint általában a sztárok (jaj, de utálom ezt a szót, de jobbat nem tudok, ennél még a celeb az idegesítőbb!!!!!), szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy már-már modell alkat. Szóval először beálltam a tükör elé, de valahogy törpék lettek  lábaim, majd inkább leültem egy székre. Majd a szék szélére. Végül olyan nyakatekert pózba hajtogattam magam, hogy fájtak az izmaim, de 1 óra 27 perc szenvedés után elkészült a fotó. Remélem, rengeteg lájkot hoz, mindenki mást meg egyen a sárga irigység, hogy én megengedhetem magamnak a fél milliós, valamire való cipőt, ők meg nem.   Péntek, 9:10 Egy kávézóban ülök. Szívecskét szórtak a kávémra fahéjjal. De cuki! Az írom a kép alá, hogy szójatejes latte, mert mindenki szójatejes kávét iszik, meg búzafűlevet. A képről úgyse látszik, hogy tehéntej vagy szójatej.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra