term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:47101
category_21 #32cdd1

Fedezd fel velem a Titkos kertet!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Fedezd fel velem a Titkos kertet!

Myreille - Publikálva:

Amióta olvastam Frances Hodgson Burnet regényét A titkos kertet, mindig is egy külön bejáratú titkos kertre vágytam, sok rózsával és varázslattal. Idén megkaptam! Most már biztos, hogy idén nagyon-nagyon jó voltam, de annyira, hogy nem a karácsonyfa alatt találtam meg a Titkos kertet (egészen pontosan a Secret Garden-t), hanem már egész decemberben bejárást kaptam.

Secret Garden rózsákkal és piros szalaggal átkötve

Secret Garden rózsákkal és piros szalaggal átkötve

A rózsákat (Rose Jam tusfürdőt és Ro’s Argan testkondicionálót) már ismertem, de végtelenül boldog vagyok minden újabb találkozásnál. Ráadásul a testkondicionáló, a világ legjobb dolga: a textúrája gazdag, lenyűgöző, a zuhanyzás végére puha és illatos lesz a bőröm.  
Rose Jam tusfürdő/Lush

Rose Jam tusfürdő/Lush

 
Ro's Argan testkondicionáló/Lush

Ro’s Argan testkondicionáló/Lush

Annyira vagy szép, amennyire szépnek érzed magad… A Beautiful tusfürdő olyan, mint a folyékony ragyogás. Már attól szebbnek érzem magam, ha csak rá gondolok. Barackos-mirhás illata pedig egzotikusan leng körbe fürdés közben és fürdés után.  
Beautiful tusfürdő/Lush

Beautiful tusfürdő/Lush

Színében az áfonyás joghurtra emlékeztet és nem tudok elképzelni olyan kertet, amelynek le lenne kincse egy áfonyabokor. Azonban a Sleepy body lotionnak semmi köze az áfonyához. Lila színében az egyik meghatározó összetevője a levendula köszön vissza és használat közben is ez érezhető. Meglepő, de nagyon klassz, hogy a levendula illatát a tonkabab és a kakaóvaj édességével bolondították meg.
Sleepy body lotion/Lush

Sleepy body lotion/Lush

  A szilárd body butter, a King Of Skin könnyen olvad a bőrön. Banánból, avokádóból, zabtejből és vajakból áll, illata gyülcsös, tiszta. Táplálja és kényezteti a bőröm.
King of Skin body butter/Lush

King of Skin body butter/Lush

Nem sikerült megállapodnunk a fiaimmal – mert a jóból ők sem maradhatnak ki -, hogy nekik vagy nekem nagyobb kedvenc a Reindeer Rock. Imádjuk a kék színét, a formáját, az arany “barlangrajz” rénszarvast és odáig vagyunk gyümölcsös illatáért.
Reindeer rock szappan/Lush

Reindeer rock szappan/Lush

  Kb. 2 éve növesztem a hajam és kicsit rápörögtem a hajápolásra. A Jason And The Argan Oil szilárd sampon a megvalósult álom. Az illata ugyanolyan, mint a kedvenc tusfürdőmnek, a Rose Jam-nek, az összetevői között pedig az argan olaj, a rózsaolaj és a rózsakivonatot is szerepel. Tehát hajmosás után a hajam tényleg erősebb, fényesebb, puhább az illata pedig szédületes.
Jason And The Argan Oil szilárd sampon/Lush

Jason And The Argan Oil szilárd sampon/Lush

További információkat a Lush termékekről itt találsz.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra