term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:50437
category_21 #32cdd1

Pipere: Fejem búbjától a lábam kisujjáig királylány

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: Fejem búbjától a lábam kisujjáig királylány

Myreille - Publikálva:

Most, hogy “papírom” van arról, hogy királylánykdnom nem csak szabad, hanem egyenes kell, így belevetettem magam.  

Lemon Zest szappan

Lemon Zest szappan Naponta többször használom, így a szappanok illata nagyon fontos számomra. A Lemon Zest szappan friss citromos illatával, vidám sárga színével és különleges formájával abszolút a kedvencem. Ebből nem egy nagy szappant gyártanak, amit később szeletelnek, a Lemon Zestnél a “kis” szappan, azaz egy adag szappan is formázott. De azt is szeretem benne, hogy csomagolás nélküli termék és az illata illik a Sun krémparfümhöz és a Breath of Fresh Air arctonikhoz.

Breath of Fresh Air Arctonik

breath of fresh air arctonik Nyáron nincs jobb a tengeri szellőnél. Amíg elérek a tengerhez, tengervízzel készült arctonikot használok naponta többször is. Felfrissít és az illatát is imádom. Közvetlenül arcra permetezhető, nem szükséges vattapamaccsal bohóckodni. Ennek a palacknak nem csak a tartalmát szeretem, magát a műanyag palackot is igencsak kedvelem, mert “Nem szűz!”, azaz újrafelhasznált műanyagból készült.  

Turtle Jellybomb zselébomba

Turtle zselébomba 2018. június 8-án, az Óceánok világnapján mutatta be a Lush a zselébomba teknőst, hogy felhívja a figyelmet a tengereket szennyező műanyagra és ezen a napon jelentették be, hogy Milánóban megnyílt a világ első „pucér”, azaz műanyagcsomagolás-mentes boltja. (Pucér termékeket természetesen az itthoni Lush boltokban is lehet kapni, én nagy rajongójuk vagyok.) A jó ügy mellett a zselébomba “teki” citrus- és szantálfaolajjal igazán különleges és bőrkényeztető fürdőt varázsol a kádba. Amikor a zselébomba feloldódik a vízben a fürdőbombából agar agar csíkok szabadulnak fel, melyek a tengerben lebegő műanyagdarabokat szimbolizálják, ezzel is arra ösztönöznek minket, hogy még környezettudatosabbak legyünk. Természetesen a Turtle Jellybomb zselés fürdőbomba (és Turtle Immersion Jellybomb fürdőbomba is) műanyag csomagolás nélküli pucér termékek.

Vanillary és Sun krémparfüm

Vanillary és Sun krémparfüm A rózsa után volt egy illatmentes időszakom, majd betört az életembe a vanília és a citrusos friss illatok. A Vanillary édes és meleg, a jázminnak köszönhetően nem sütiszagú, hanem kifinomult. Ezzel szemben a Sun illatjegyeit az édes narancs, a mimóza és a szantálfa dominálják. Könnyű és friss. Azt pedig már most látom, hogy őszre szükségem lesz egy jó Karmára. Az apró tégelyeket pedig kifejezetten imádom, olyanok, mint apró kincsek és nekem valóban azok is, főleg, amikor a táskám aljában rájuk akadok.  

Sympathy for the Skin kéz- és testápoló

Sympathy for the Skin A Sympathy for the Skin egy nagyon könnyű, de nagyon kellemes testápoló. Bőségesen van benne banán, kakaóvaj és vanília, amelyek táplálják és puhítják a bőrt, ám mégis finom, könnyen felszívódó krém. Kézkrémként mégse használom, mert arra a Love and Light a kedvencem gazdag összetevői és az illata miatt. De ha sokat vagyok a kertben, akkor a Salted Cocunut kézradírt is gyakran használom Sőt, arcradír mellett ajakradírt is használok.

Pan Galactic Gargle Blaster szájfrissítő tabletta

Fogtabletta és szájfrissítő tabletta Szívesen használom a fogtablettákat, legújabb kedvencem a Limelight citromos-mentás ízével. A szájfrissítő tablettát kíváncsiságból próbáltam ki és persze abból is a citromos-ánizsosat választottam,  a Pan Galactic Gargle Blaster-t. A használata ugyanolyan egyszerű, mint fogtablettának. A tablettát nem kell lenyelni, csak a számban tartani kevés vízzel. Ott felpezseg, majd öblögetés után ki kell köpni. Annyira egyszerű használni, hogy a táskámban tartom.

Happy Happy Joy Joy illatos hajkondicionáló

Happy Happy Joy Joy Fél éve vágtuk le a hajamat vállig érőre és én megint növesztem. Nem olyan hosszúra mint volt, csak félhosszúra.Ilyenkor nagy segítség a hajamnak egy jól működő hajkondicionáló, nekem meg jót tesz, hogy rózsa és narancsvirág illatfelhő röpköd körülöttem.

Cheer Up Buttercup fürdőbomba

Cheer Up Buttercup Olykor megengedem magamnak azt a fényűzést, hogy egy egész fürdőbombából lábfürdőt készítek, aztán mint egy vénséges vén anyóka ülök egy fotelban és horgolok. Totális ellazulás, édes semmittevés.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra