term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:47512
category_21 #32cdd1

BlueMonday: Holnap új életet kezdek!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

BlueMonday: Holnap új életet kezdek!

BlueMonday - Publikálva:

Elhatároztam, hogy holnaptól új életet kezdek. Listát írok, mi mindent fogok holnaptól másként csinálni, de ma még lubickolok egy kicsit a “szörnyű” életemben. bluemonday01 Holnaptól új életet kezdek.

  1. Minden nap egy órát fogok mozogni. Egy héten 4 nap jóga, a többi futás. (Venni kellene hozzá valami matracot és keresni kellene néhány jó videót.)
  2. Egészségesen fogok táplálkozni. SEMMI CSOKI és visszaszokom arra, hogy ne tegyek a kávéba egy kanál cukrot.
  3. Több zöldséget és gyümölcsöt adok a gyerekeknek.
  4. Nem hagyom, hogy felhalmozódjanak a dolgot. A csekkeket azonnal befizetem, a szennyest a tartóba dobom, nem mellé és ebéd után egyenesen a mosogatógépbe pakolok.
  5. Soha többet nem hagyom, hogy vállalhatatlanul szőrös legyen a lábam. Rendszeresen fogok szőrteleníteni! Télen is!
  6. Esténként NEM FOGOK MEGINNI egy pohár vörösbort.

Igen, holnaptól új életet kezdek. Holnaptól minden más lesz, de ma még cukorral iszom a kávét, megeszem egy tábla csokit – holnap már úgyse lehet, ma meg már úgyis mindegy, tegnap este utolsó vacsora címén hányingerig kajáltam maga -, este ledöglök a kedvenc sorozatom elé és megiszom egy pohár bort, ennyit igazán megérdemlek. Az epilálás fájdalma túl nagy sokk lenne ezen az utolsó bűnös napon. Majd holnap este megcsinálom. Majd holnap reggel kipakolom a mosogatógépet, addig meg beáztatom a tejbegrízes lábast. Holnap úgyis zöldség lesz hússal a kölyköknek, már most tudom, hogy kiborulnak, ezért ma még jófej anya voltam és a kedvencüket főztem nekik. De ezzel vége! Tényleg nem halogatom tovább, tényleg új életet kezdek. Tényleg magam mögött hagyom ezt a nyomorult életet és minden jobb lesz. Holnap minden jobb lesz! Holnap jobb ember leszek! #mindigholnap #BlueMonday XO Blue Monday

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra