term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:47504
category_21 #32cdd1

Akkor beszéljünk Lady Gaga "pocakjáról"!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Akkor beszéljünk Lady Gaga "pocakjáról"!

Myreille - Publikálva:

Napok óta megy a vergődés arról, hogy Lady Gaga pocakot villantott a Super Bowl halftime showjában. Mindenki azonnal keresse meg a józan eszét! Teljesen mindegy, hogy Lady Gagának van-e pocakja vagy sem. Ahogy legutóbbi Instagram posztjában is írja, ő jól érzi magát a bőrében. Büszke a testére.

A “vihar a biliben” onnan indult, hogy az egyik fellépő ruhájának a dereka alacsonyabb szabású volt, így látszott, ahogy tánc közben a hasa is mozgott, gyűrődött. Akiket ez az infó sokkolt, álljanak be a tükör elé meztelenül, kezdjék el megismerni a testüket és verjék ki a fejükből a magazinok (és “spontán” Instagram képek) tökéletességét. Nem mintha számítana, de Lady Gagának nincs rosszabb teste, mint a háttértáncosainak, csak a táncoslányok bugyijának a dereka magasabbra ér és hasuknak ez a része nem látszik. Amúgy miért baj, ha látszik? És miért lenne baj, ha tényleg lenne pocakja és az látszott volna?

Best ever. I love you Portland @moda_center

A photo posted by @amyschumer on

Megint azokba a magasságokba értünk, mint amikor Amy Schumer megkapta, hogy plus size mert 38-40-es ruhát hord. Ez őrület! Őrület, hogy valakinek azért kell megvédenie magát, mert mások a testét kritizálják. Őrület, hogy valaki kevesebbnek érzi magát, mert kicsi a melle, mert nagy a melle, mert rövid a lába, mert nagy a füle vagy az orra, mert a combján vagy a derekán van némi plusz, mert “elől deszka, hátul léc”… Ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy valaki habos süteménnyel vagy edzőteremmel tesz a testéért. Hagyjuk már a fenébe ezt az idolként felrajzolt tökéletességet. Nem létezik! Ne legyél túl szigorú se magaddal, se másokkal! Keresd inkább a harmóniát! Ja, és klasszikus, de mindjárt itt a tavasz és a nyár: szóval ha strandtestre vágysz, tested van, vidd le a strandra és máris kész!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra