A legjobb áprilisi tréfák ebben az évben

Myreille

A Brokkolis Lindor egyszerűen csak tetszett, főleg azért, mert a cég hivatalos kommunikációjában akadtam rá, a Mark Zuckerberg × H&M kollekcióra azonban billentyűzetet ragadtam.
Már a Lindt & Sprüngli Csokoládégyár látogatása során elképesztően nagyszerű emberekkel találkoztam, de az idei áprilisi tréfájukkal tovább erősítették a helyüket a szívemben. Brokkolis lindor – z s e n i á l i s. A gyár ikonikus (és megunhatatlan) Lindor csokigolyója (láttam miből és hogyan készül, azóta még jobban szeretem) és a világ legjobban utált zöldsége, tökéletes párosítás és tökéletes marketingfogás április elsejére.
lindt_lindor
 
Mark Zuckerberg × H&M
A Balmain x H&M kollekció után éppen ideje lett volna egy cinikus önreflexiónak, de nem a H&M húzta meg, hanem Matvey Choudnovsky és Kolya Fabrika, aki a világmárkának megálmodták a Mark Zuckerberg x H&M kollekció. Igen, ez pontosan az, amire gondolsz 7 teljesen egyforma szürke póló és egy kék farmer. Mindehhez egy nagyon pöpec site-ot is felhúztak: markforhm.com egy vinnyogósan-könnycsordulósan röhögős lookbook-kal.
markhm
Ilyen remek viccek után kedvem komolyan venni az áprilisi bolondozást… Ha a következő április 1-jén a moksha.hu-n az az üzenet fogd, hogy örökre befejeztem az újságírást, leszámoltam a PR munkáimmal és elfogadtam Kovi felkérését egy filmre, gyanakodj! 😉
 
 

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra