élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:28678
category_21 #32cdd1

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A nyár lusta nyújtózása (pillanatképek receptekkel)

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A nyár lusta nyújtózása (pillanatképek receptekkel)

Myreille - Publikálva:

2013nyar14

Ahogy augusztusban lenni szokott, sokat kirándulunk és gyűjtöttünk mindenféle finomságot. Már dunsztban a kedvenc lekvárom és jókat eszünk.

2013nyar16

Kilátás Sukoróról a Velencei-tóra (Fotó: Myreille, 2013)

2013nyar17

Életemben nem láttam még ennyi szitakötőt, mint idén nyáron. Szerencsére szeretnek pózolni, nekem meg jó az objektívem. (Fotó: Myreille, 2013)

2013nyar19

Mindenhol vadszederbe botlunk. Soha rosszabbat. (Fotó: Myreille)

2013nyar20

Nem bodobács, de csinos. (Fotó: Myreille, 2013)

2013nyar21

Érik a bodza és a nyári alma. Erre vártam, amióta elfogyott az utolsó üveg alma-bodza lekvárom. (Fotó: Myreille, 2013)

2013nyar22

A madarak megfigyelése sokkal bonyolultabb feladat, mint a bogaraké. Ki tudja, milyen madár ez? (Fotó: Myreille, 2013)

2013nyar15

Gyűjtjük a tobozokat is. Zsombor hobbiból, én már karácsonyra készülök. (Fotó: Myreille, 2013)

Az őszibarackot idén nyáron is hagymával eszem.

Gyerekkorom kedvenc, titkos helyeit járjuk be a fiammal és közben gyűjtögetünk. Ő főleg tobozokat, én bodzát és szedret.

Szüleim kertjében beérett a nyári alma – már a dunsztba pihen az alma-bodza lekvár, jutott szeder az almás galette-be is – és újabb adag ecetes szilva készült a második szilvafa terméséből.

Idén a paradicsomok a tavaly lehullott paradicsomok magjaiból keltek. Reggelire és vacsorára az aprókat eszem, főzéshez a nagyokat használom. A paradicsomos-bazsalikomos csirkébe mindkettőből tettem.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra