Gourmand kaland: őszibarack hagymával

Myreille

Szeletekre vágott őszibarack némi hagymacsíkkal. Receptnek nem sok, amúgy viszont orgazmus közeli kaland.

Hozzávalók:
2 nagy, friss őszibarack
1 kis fej, friss vöröshagyma, olyan amely éppen elkezdett “hasat” növeszteni (vagy lilahagyma),

Az elkészítése pedig tényleg csak annyi, hogy az őszibarackot vékonyan fel kell szeletelni, tányérra teríteni, majd megszórni a hosszában szeletekre vágott, majd csíkokra szedett hagymával.

Illik húsok mellé, de én imádom önmagában is.

A salátát lehetne tovább fokozni rucolával, de azért kell vékonyra vágni az őszit, mert úgy jó nagy halom lesz a tányéron.

Őszibarack hagymával (Fotó: Myreille)

Kövess minket a Facebookon is! Érdemes! Játék, móka, kacagás…

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra