Gourmand kaland: őszibarack hagymával

Myreille

Szeletekre vágott őszibarack némi hagymacsíkkal. Receptnek nem sok, amúgy viszont orgazmus közeli kaland.

Hozzávalók:
2 nagy, friss őszibarack
1 kis fej, friss vöröshagyma, olyan amely éppen elkezdett “hasat” növeszteni (vagy lilahagyma),

Az elkészítése pedig tényleg csak annyi, hogy az őszibarackot vékonyan fel kell szeletelni, tányérra teríteni, majd megszórni a hosszában szeletekre vágott, majd csíkokra szedett hagymával.

Illik húsok mellé, de én imádom önmagában is.

A salátát lehetne tovább fokozni rucolával, de azért kell vékonyra vágni az őszit, mert úgy jó nagy halom lesz a tányéron.

Őszibarack hagymával (Fotó: Myreille)

Kövess minket a Facebookon is! Érdemes! Játék, móka, kacagás…

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

4 hozzászólás a “Gourmand kaland: őszibarack hagymával” című cikkhez.

  1. Veres Zsuzsi szerint:

    Nu ezt még nem hallottam, de mindenképpen kipróbálom. Az én kalandom tavaly a kockára vágott görögdinnye, lilahagymával és fetasajttal. Ha nem ettél még, próbád ki. :)

    VálaszVálasz
  2. vk szerint:

    Kipróbáltam: finom volt, de azért nekem nem volt orgazmusközeli, és még sajttal is meg kellett dobnom, hogy számomra igazán finom legyen. A VZS által ajánlott dinnyés cucc jobban bejött, de ez most nem leszólás akart lenni az őszis-hagymásra, csak véleményezés. Szóval mindkettő finom, bátran kipróbálni!

    VálaszVálasz
  3. kati szerint:

    Erre felénk már vége a sárgabarack szezonnak, de témába vág: apukám kedvence a friss kenyér, sárgabarack és fokhagyma trió!

    VálaszVálasz
  4. oximoron szerint:

    nyam! :)
    és ettetek már nektarin + erős zöldpaprika + icipici só + cseppnyi olívalaj egy napig hűtőben érlelt keverékét?
    mennyei!!

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra