élni, lenni, szeretni, enni, horgolni

term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:3
post ID:16474
category_3 #e62e2e

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Gourmand kaland: őszibarack hagymával

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Gourmand kaland: őszibarack hagymával

Myreille - Publikálva:

Szeletekre vágott őszibarack némi hagymacsíkkal. Receptnek nem sok, amúgy viszont orgazmus közeli kaland. Hozzávalók: 2 nagy, friss őszibarack 1 kis fej, friss vöröshagyma, olyan amely éppen elkezdett “hasat” növeszteni (vagy lilahagyma), Az elkészítése pedig tényleg csak annyi, hogy az őszibarackot vékonyan fel kell szeletelni, tányérra teríteni, majd megszórni a hosszában szeletekre vágott, majd csíkokra szedett hagymával. Illik húsok mellé, de én imádom önmagában is. A salátát lehetne tovább fokozni rucolával, de azért kell vékonyra vágni az őszit, mert úgy jó nagy halom lesz a tányéron.

Őszibarack hagymával (Fotó: Myreille)

Kövess minket a Facebookon is! Érdemes! Játék, móka, kacagás…

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra