Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Datolyatrüffel napraforgómaggal és kandírozott narancshéjjal

Édesburgonya krémleves gyömbérrel és csillagánizzsal

Illatos-fűszeres kecskegida pörkölt

Ragacsos csirkefalat: a legjobb és az összes verzió

Kókusztejes-currys sárgarépakrémleves

Így készül a jellegzetes sütőtök fűszer, a Pumpkin Spice!

Rákattantam: grapefruit-narancs-gyömbér juice

Fokhagymás-gyömbéres leves Júdásfülegombából

Kínai egyszerűen: zamatos csirkemell sok zöldséggel

A paprikás csirke kalandja a sárga rizzsel

Narancsos-gyömbéres-kakaós süti uzsonnára

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
A kert konyhája: rozmaringos mézeskalács

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Publikálva:

Tavaly télen kifagyott a rozmaringom, de visszavágtam és késő tavasszal újra kihajtott, majd a nyáron óriási bokorrá növesztette magát. Általában sós ételekhez használom, de most kedvet kaptam egy merészebb párosításhoz….

Illatos-fűszeres kecskegida pörkölt

Publikálva:

Nem az a nő vagyok, aki nemet mond, amikor kecskegidahúst ajánlanak neki, még akkor sem, ha korábban nem kóstoltam. A végeredmény (szerencsére) olyan jó lett, hogy az egész család imádja….

Kókusztejes-currys sárgarépakrémleves

Publikálva:

Forró, fűszeres, különleges, mégse kellenek hozzá bonyolult alapanyagok. A legjobb lélekmelegítő zord, téli napokra….

Kínai egyszerűen: zamatos csirkemell sok zöldséggel

Publikálva:

Az elkészítéséhez két különleges hozzávalót kell beszerezni – szójaszószt és bambuszrügyet, a többi valószínűleg van otthon vagy rendszeresen megfordul a konyhánkban….

A paprikás csirke kalandja a sárga rizzsel

Publikálva:

A paprikás csirke az egyik legjobb magyar kaja. Nokedlivel és uborkasalátával verhetetlen, de ugyanilyen szenzációs illatos sárga rizzsel is….

Narancsos-gyömbéres-kakaós süti uzsonnára

Publikálva:

Csokitortát terveztem, de amikor kihűlt a tészta, rávetettük magunkat és annyira finom volt a délutáni kávéval – a gyerekek kakaót ittak -, hogy elvetettem a krémkészítést….

Visszaugrás a navigációra