Tartalomjegyzék erről az oldalról:

3+1 uborka-paradicsom-hagyma salátával a világ körül

Currys-kókusztejes (Hokkaido) sütőtökkrémleves

Illatos-fűszeres kecskegida pörkölt

Hamis csirkepaprikás sárga gévagombából

Zseniális curry sárga gévagombából

Currys-diós (Hokkaido) sütőtökkrémleves

Én így szeretem! – Székelykáposzta

Sült paradicsom a dunsztosban – mert sokkal jobb, mint főzve

Kínai egyszerűen: zamatos csirkemell sok zöldséggel

Nagyanyáink feledhetetlen recpetjei: Tökös tojás

Rántott hús mellé – Téli variációk

A legfinomabb vegyes vágott – a családi receptünk

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Illatos-fűszeres kecskegida pörkölt

Publikálva:

Nem az a nő vagyok, aki nemet mond, amikor kecskegidahúst ajánlanak neki, még akkor sem, ha korábban nem kóstoltam. A végeredmény (szerencsére) olyan jó lett, hogy az egész család imádja. (tovább…)

Én így szeretem! – Székelykáposzta

Publikálva:

A székelykáposzta éppen olyan étel, mint a pörkölt, a lecsó és a halászlé: minden családnak megvan a saját receptje. Én majdnem úgy főzöm, mint az anyukám… (tovább…)

Rántott hús mellé – Téli variációk

Publikálva:

Az egyik legcsodálatosabb vasárnapi ebéd a rántott hús, viszont a körete nem lehet unalmas főtt krumpli vagy rizs. Emeld királyi trónra a zellert, a káposztát és a céklát. (tovább…)

Visszaugrás a navigációra