Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Sült nektarin kakukkfűvel, mézzel és házi sajttal

Recept a nagyimtól: a világ legjobb kókuszkockája

Téli varázslat: így készülnek a mézeskalács házikók

Joghurtos pohárkrém pörkölt dióval, mézzel

Házi pepparkakor avagy a karácsonyi ropogós keksz

Mézes kevert süti fűszerekkel, mindenféle földi jóval

A legőszibb pohárkrém: Tejszínes sütőtök puding

Valamit könnyen, gyorsan: mézes-zelleres csirke

Megunhatatlan klasszikus: mézes krémes

Csak 5 hozzávaló: szezámos karamellfalatok

Csokis-diós-cukkinis brownie mascarponeval

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
A kert konyhája: rozmaringos mézeskalács

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Publikálva:

Tavaly télen kifagyott a rozmaringom, de visszavágtam és késő tavasszal újra kihajtott, majd a nyáron óriási bokorrá növesztette magát. Általában sós ételekhez használom, de most kedvet kaptam egy merészebb párosításhoz. (tovább…)

Visszaugrás a navigációra