Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Dagasztás nélküli kenyér – Egy recept két kenyér

Panzanella, az egyik legfinomabb nyári kaja

Királyi reggeli: szalonnás bundás kenyér

A lesachtali kenyérsütés művészete recepttel

Édes-mazsolás ír szódás kenyér

Vidéki Anglia: Mazsolás kenyérpuding kalácsból

Kipróbáltuk: Dobozos kenyér az Ikeából

Paradicsomos vöröslencse lepénykenyérrel

Csodás variációk mindennapi kenyerünkre

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
dagasztás nélküli kenyér - ciabatta

Dagasztás nélküli kenyér – Egy recept két kenyér

Publikálva:

Pár nap eltéréssel ugyanazt a dagasztás nélküli kelt tésztát kétszer sütöttem meg, de picit másként. A két kenyér egészen más, de mindkettő isteni és közben (azt hiszem) rájöttem a pékek egyik titkára is….

Panzanella, az egyik legfinomabb nyári kaja

Publikálva:

Az toszkán kenyérsaláta, azaz a panzanella valódi ízorgia, ráadásul egyszerre ropogós és krémes, zöldséges és tartalmas. Egyszerű és nagyszerű….

A lesachtali kenyérsütés művészete recepttel

Publikálva:

A sűrű, magos osztrák rozskenyér fogalom, ráadásul a lesachtali kenyér az UNESCO világörökségei közé tartozik. Süss kenyeret 10 000 éves recept alapján!…

Édes-mazsolás ír szódás kenyér

Publikálva:

Kenyér, amely nem élesztővel, hanem szódabikarbónával készül. A hagyományos sós változat mellett létezik az édes is, én mini kenyereket sütöttem mazsolával….

Visszaugrás a navigációra