Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Chili jam: tűzforró nyár hideg téli napokra

Balzsamos fügeszósz: pikáns nyári emlék

Az eper barátai: lekvárokról, tévhitekről, egyebekről

Az almavajban nincsen vaj: habkönnyű almalekvár

Kocsonyás jostalekvár – csak két hozzávaló

Házi hecsedlilekvár avagy a csipkebogyólekvár

Zabos süti ropogósan, lekvárosan, egyszerűen

Házi csokitorta lekvárral, csokimázzal és kakaóval

Egészséges és finom: almás bodzalekvár

A legjobb nyári kaland: csokis-rumos meggylekvár

Őszi tökölés – tökéletes töklekvár

Az eper és a menta szenvedélyes házassága

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
chili jam

Chili jam: tűzforró nyár hideg téli napokra

Publikálva:

Gyönyörű a színe, édes, mint egy jam, és csípős, mint a fene. Gasztroajándéknak is tökéletes, de én magamért főzöm, mert salátához és sajtokhoz a kedvencem….

Balzsamos fügeszósz: pikáns nyári emlék

Publikálva:

Valószínűleg keveseket érint az a – problémának persze nem nevezhető – helyzet, hogy október közepén még térdig járnak a friss fügében, de mi a teendő, ha mégis ez történik?…

Egészséges és finom: almás bodzalekvár

Publikálva:

Bodzabogyók feketednek, érik a nyári alma, így minden adott volt, hogy immunerősítő lekvárt főzzek télire. Ráadásul nagyon finom!…

Visszaugrás a navigációra