Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Chili jam: tűzforró nyár hideg téli napokra

Homemade chai latte fűszerkeverék és vanilla chai

Diós cantuccini extra szűz olíva olajjal ünnepi hétköznapokra

Datolyatrüffel napraforgómaggal és kandírozott narancshéjjal

Üvegbe zárt nyár: szárított paradicsom extra szűz olíva olajban

8+2 sütés nélküli finomság karácsonyra

Így készül a jellegzetes sütőtök fűszer, a Pumpkin Spice!

Balzsamecetes-kakukkfüves pácolt fokhagyma

Csak semmi sütés! – Mennyei datolyagolyók 2 perc alatt

Csokis datolyagolyó: jobb, mint a trüffel

Jobb, mint a Nutella: Dulce de Leche

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
A kert konyhája: rozmaringos mézeskalács

A kert konyhája: Rozmaringos mézeskalács

Publikálva:

Tavaly télen kifagyott a rozmaringom, de visszavágtam és késő tavasszal újra kihajtott, majd a nyáron óriási bokorrá növesztette magát. Általában sós ételekhez használom, de most kedvet kaptam egy merészebb párosításhoz. (tovább…)

Jobb, mint a Nutella: Dulce de Leche

Publikálva:

Elértem a gasztronómia csúcsára: egy konzervet főztem 3 órán át fedő alatt, de az összes gúnyos mosoly és kételkedő pillantás megérte, mert a végeredmény egy szenzációs karamellkrém. (tovább…)

Visszaugrás a navigációra