Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Füstölt pisztráng házi tartármártással, ropogós salátával

A legfinomabb vegyes vágott – a családi receptünk

Citromos-fokhagymás csicseriborsó-saláta

Ájult imám, azaz imam bayildi – húsmentes változat

Hello péntek! Dupla hagymás – dupla sajtos quiche

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta

Gourmand kaland: őszibarack hagymával

Mustáros-hagymás sertésszűz zsázsával

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A legfinomabb vegyes vágott – a családi receptünk

Publikálva:

Állítólag a nagyapám, aki mesterszakács volt, készítette a világ legjobb vegyes vágott savanyúságát. Anyukám, amikor szakácstanuló volt, tőle tanulta a receptet….

Citromos-fokhagymás csicseriborsó-saláta

Publikálva:

A csicseriborsó tele van fehérjével, a hidegen sajtolt repceolaj omega-3 zsírsavakkal, a Kápia paprika C-vitaminnal. Egyél finomat és jót!…

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta

Publikálva:

Semmi különleges, csak az összeszokott négyes a kiflin. Többszörös bűnnek is lehetne nevezni, ám randira mégsem ajánlott….

Visszaugrás a navigációra