Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Kellett már nekem egy jó karácsonyi pulyka recept!

Az őszi napok kedvence: Rakott kínai kel

Fasírt-mánia: 3+1 sütőben sült húsgolyó, amit a fiaim imádnak

Fűszeres, sült pulykamell: melegen ebédre, hidegen tízóraira

Töltött paprika a sütőből – egyszerű és nagyon finom

Zseniális bolognai spagetti darált pulykahúsból

Pikáns, ázsiai pulykaragu krémes burgonyával

Ananászos pulykanyárs és öt dolog, amit nem tudtál a pulykáról

Mángold a kertemből a tányéromra

Reggelire vagy vacsorára: házi, rozmaringos pulykamájkrém

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az őszi napok kedvence: Rakott kínai kel

Publikálva:

A kínai kel finom, alacsony a kalóriatartalma, ugyanakor rengeteg aminosavat, folsavat, béta-karotint és C-vitamint tartalmaz. Nem puffaszt, sokáig eltartható, fogyasztható nyersen és sülve-főve is.
(tovább…)

Visszaugrás a navigációra