Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Klasszikus ízek: vörösboros marhapörkölt

Francia klasszikus: Quiche Alsacienne

Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
vörösboros marhapörkölt

Klasszikus ízek: vörösboros marhapörkölt

Publikálva:

Kisebbik fiamnak a “rizs hússal” minden formában és ízesítéssel a kedvence. Nekem vörösboros marhapörkölttel az egyik nagy kedvencem….

Francia klasszikus: Quiche Alsacienne

Publikálva:

A quiche lorraine és a quiche alsacienne között a legnagyobb különbség a hagyma. Nálam zeller is került bele. Klasszikus vagy saját ötlet, a quiche-sel nem lehet hibázni….

Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával

Publikálva:

Abból főztem, ami itthon volt. Persze, nagyot dobott az ebéden, hogy beérett a birsalma és a kertben van friss rozmaring, de ettől ez még egy egyszerű ebéd….

Visszaugrás a navigációra